Нов 10.1 " инчов Prestigio WIZE 4311 4111 3G PMT4311_3G_C_RU PMT4311C pmt4111_3g_D таблетен КОМПЮТЪР touchpad таблет

Нов

15.99лв.

В наличност

1.) тъй като има различни кодови стаи свързващ кабел сензорен екран за един и същ модул таблета, ви е по-добре да се разглобява своя таблет или телефон, а след това провери кодекс брой на съединителя сензорен екран или LCD на екрана !Ние просто гарантираме ,че този, който ще получите, ще бъде съвместима с вашия таблета, а това означава, че може би ще получите нов кодекс брой или друга завършен друга нов кодекс брой!И не забравяйте да заснеме видео,когато вие отваряте пратката,така че ако вие получавате счупената пратката, тя ще ви помогне да получите пълно възстановяване на сумата или замяна.Благодарим ви!

2.) моля добросердечно излезте ни точно вашата пълното име (особено купувач от BG ) & номер на телефона , когато попълвате вашата информация както на купувача, така че куриерски може да достави вашите детайли своевременно и лесно.

По-горе и следните разпоредби влизат в сила веднага след, като вие ще поставите поръчката!( Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване.)

И ние сме професионалисти в цифрователе докосване на екрана ,LCD дисплея и части от smartphone .Ние основно се занимаваме дистрибуция на едро на бизнеса ,така че, ако имате нужда от повече други продукти ,моля ,свържете се с нас на цени на едро ,тъй като някои продукти все още не се показва, ако имате нужда от някакви други стоки, просто изпрати съобщение или се свържете с нас!!

Новост за 10.1" инчов Prestigio WIZE 4311 3G PMT4311_3G_C_RU tablet PC Външен Touch Screen Panel Digitizer Sensor Replacement

Вие най-добре си поръчате 2 елемента,тъй като това е чупливи предмети.

1.) Ние само acept Набирателни,за други начини на плащане, моля, свържете се с продавача, преди да започне наддаване.

1.) стоките се доставят в рамките на 2-5 работни дни, след потвърждение на плащането.Безплатна доставка на разположение въздушна поща стълб кит/поща стълб HK; ние ще следите няма за напълно метод перевозкы на пратката.Можете да го следите на своя официален уебсайт уебсайт.

2. ) Ние не носим отговорност за транзитно време на превозвача.Тази информация се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.

3.) купувачите от Бразилия трябва предварително да предостави на CPF номер,ако сте избрали DHL или UPS,в противен случай ние трябва да го изпратите чрез EMS.

4.)Всички купувачи трябва да платите допълнителна такса за обслужване на далечна зона на DHL,UPS или Fedex ,но не е необходимо да EMS .

5.) срокове за доставка могат да варират, особено в периоди на неблагоприятни метеорологични условия.моля, не отваряйте спор, докато не се свържете с нас.Ако срочны ,моля добросердечно изберете DHL или друга експрес !

НИЕ МОЖЕМ ДА СЕ УДЪЛЖИ СРОКЪТ НА ДОСТАВКА ЗА ВАС,АКО НЕ ГО ПОЛУЧИ НАВРЕМЕ.

Етикети: 101 екран, LCD дисплей dwin, игра в мача-пръчки, 7-инчов сензорен екран, LCD екран teclast, екран подмяна на gps, acer b3 a40, калъф за prestigio wize, 7-инчов сензорен екран, ecran

Съвместим Марка Универсален
За Проследяване Не. ДА
Безплатна доставка Поща Стълб Кит
Номер На Модела Prestigio WIZE 4311 3G PMT4311_3G_C_RU WIZE 4111 3G pmt4111_3g_D
Вид На Продукта Touchpad Таблет
Тип На Екрана Капацитивен Екран
БРОЙ В наличност
Пакет Пенопластовая Кутия
срок на доставка За плащане в рамките на 24 часа след вашата обезщетение идват
Продажбите на едро Поддръжка
търговска марка Чи Hande
цена на едро MOQ над 20pcs ,моля добросердечно ние ще се свържем, благодаря
Съвместимост за Prestigio WIZE 4311 3G PMT4311_3G_C_RU WIZE 4111 3G pmt4111_3g_D
Място на произход на стоката
Размер 10,1-инчов екран
Произход CN(произход)
Размер На Дисплея 7~10 инча

Напишете отзив

Нов 10.1

Нов 10.1 " инчов Prestigio WIZE 4311 4111 3G PMT4311_3G_C_RU PMT4311C pmt4111_3g_D таблетен КОМПЮТЪР touchpad таблет

1.) тъй като има различни кодови стаи свързващ кабел сензорен екран за един и същ модул таблета, ви е по-добре да се разглобява своя таблет или телефон, а след това провери кодекс брой на съединителя сензорен екран или LCD на екрана !Ние просто

Свързани продукти