Портативен Тестер Твърдост Barcol 934-1 Измерване На Твърдост Вмятия

Нов

729.55лв.

/ 752.12лв.

В наличност

Портативен Тестер Твърдост Barcol 934-1 Измерване На Твърдост Вмятия

Почти описани

Тестер твърдост (Баркър hardness tester) - това е един вид тестер твърдост за вдавливания.Този тест е бърз, лесен и може да се използва за бързо определяне твърдостта на материали от алуминий и алуминиеви сплави в съответствие с американския стандарт B648 ASTM.

Начин на използване

Тестер твърдост главно използва, за да изпитат твърдостта на алуминий и алуминиева сплав, но може да се използва, за да изпитат твърдостта на други меки продукти от метал и стъклени влакна.Може да има различни големи, сверхширокие, сверхтолщенные, заготовки и монтаж на детайли, на пробен лист, лента, профили, поковки, отливки, и т.н..

Широко се използва в алуминиева преработващата промишленост твърдост W-20 webster, подходяща за повечето алуминиеви сплави.За алуминиева сплав ранг 2024 и 7075, смогите използване на вида твърдост на webster W-B75, смогите също така да използвате метър твърдост Barcol.С помощта на измерване на твърдост на ПАП за чист алуминий и алуминиева сплав с ниска твърдост, по-специално с дебелина от алуминиева сплав и други неудобства с помощта на твърдост webster workpiece алуминиева сплав.

Измерване на твърдост Barcol изобщо прави като измерител на твърдост webster, в експеримент на чисто алуминий и алуминиева сплав с ниска твърдост и супер, супер толщиного материал, когато се използва.

Най-висок резултат

* малък размер, ниско тегло (510g), лесен за носене.

* единичен дейност ръце, липса на нуждите използва опита, във всяка ситуация, като ръката може да се опита.

* широк изпитателен полигон.От много мекия чист алуминий към по-специално трудния алуминиевия сплаву може да се опита, ефективен изпитателен полигон соответствующ до твърдост 25 ~ 150HB.

* висока чувствителност.Само 20 градуировали твърдост webster, и маштаб метър твърдост Barcol 100, м твърдостта е по-висока чувствителност.

* няма нужда да се поддържа.Измерване на твърдост само тествани върху едната страна на проба без подкрепа, и соответствующ за опита големи, супер толщиные workpiece и спомагателно оборудване.

Липсата на точки

* изисква се, за да вземе проба имаше широка равна повърхност.Така че не е лесно да провери тясна ивица, проба за малкия размер на пробата и на извити повърхности.

* Точност на преобразуване на твърдост.В тези изпитвания на алуминиеви към превръщането на твърдост Barcol в твърдостта на webster,и переводным таблици твърдост Barcol и Националния цветен стандарт Ys / t420-2000, разликата в блока на твърдост webster преводна таблица 2.7.Затова таблица курсове твердомера трябва да се използва с повишено внимание.

* има дефект в блока на твърдостта на Цитонамазка.Дебелината на блок твърдост Barcol само 0.8 мм, след опита, на блокове, на твърдостта назад ще видими следи от деформация, която показва недостатъчна дебелина блок на твърдост, това нарушава дебелината на пробата твърдост вмятия на основния принцип, ще донесе голяма грешка на теста.

Етикети: тестер ipc, sr2ez, тестер златен сонда, дурометр цифров, твърд измерител на, тест драскотини кварц, измерване на твърдост на плодовете, каменна тестер, барколь, помпа за уголемяване на пениса, с вибратор

Номер На Модела 934-1
Тип На Дисплея АНАЛОГ
търговска марка ГРЕЙГАР

Напишете отзив

Портативен Тестер Твърдост Barcol 934-1 Измерване На Твърдост Вмятия

Портативен Тестер Твърдост Barcol 934-1 Измерване На Твърдост Вмятия

Портативен Тестер Твърдост Barcol 934-1 Измерване На Твърдост Вмятия Почти описани Тестер твърдост (Баркър hardness tester) - това е един вид тестер твърдост за вдавливания.Този тест е бърз, лесен и може да се използва за бързо определяне твърдостта

Свързани продукти