Кафе Мока Кафе Moka Филтър Италианско Еспресо Кафемашина Цедка Инструмент Цедка Гърне

Нов

13.41лв.

/ 19.72лв.

В наличност

Описание:

*Тази полиран алуминий традиционна континентален парна инфузионная еспресо-машината ще направи идеалното еспресо по всяко време.

*Популярен и традиционен дизайн гарантира, че ще настоява за това завладяващи вкуса перколяционного кафе всеки път.

*Кафе машина се състои от три секции: резервоар за вода (основата), бункера за смляно кафе и резервоара за заваренного кафе (горна част). *Просто запълване на основата с вода, както кафе в бункера на прясно смляно кафе и се поставя на огъня.Кафето се появява в горната част на кафе с безспорна свеж аромат на кафе.

*Стилен, висококачествен дизайн в комбинация с трайни материали, означава, че tea направено след като лекота на използване, така и издръжливост.

Предлага се в следните размери:

12 чаши / 600 мл

9 чаши / 450 мл

6 чаши / 300 мл

3 чаша / от 150 мл

1 чаша / 50 мл

*Лесен за почистване, лесен за употреба

*В комбинация с пенистым мляко можете лесно да приготвяте капучино!

*С шоколад можете да направите лесно мока!

*Алуминиева рамка и стоманен основа

Съдържание На Кутията

1*Tea

Забележка: истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

Голяма отстъпка : ако искате да се присъедините към групови покупки , моля, кликнете върху линка, ако използвате компютър (трябва да поставите мишката в следната празен низ, тогава ще се появи линк към продукта.) или сканиране на QR кода, независимо Дали използвате мобилния си телефон .

Етикети: бира сифон, шоколадова гърне, кана за кафе Кафе cooper pot, ЕСПРЕСО, пот мока, електрически мока, набор от бариста, chemex, кафе италиански, машина за еспресо,

Материал неръждаема стомана
търговска марка СИБАОЛУ
Обемът на 0,45 л
Тип Кана За Кафе Кафе Перколяторы
Тип tea

Напишете отзив

Кафе Мока Кафе Moka Филтър Италианско Еспресо Кафемашина Цедка Инструмент Цедка Гърне

Кафе Мока Кафе Moka Филтър Италианско Еспресо Кафемашина Цедка Инструмент Цедка Гърне

Описание: *Тази полиран алуминий традиционна континентален парна инфузионная еспресо-машината ще направи идеалното еспресо по всяко време. *Популярен и традиционен дизайн гарантира, че ще настоява за това завладяващи вкуса перколяционного

Свързани продукти