8/14 бр. свещ лотос въртящи честит Рожден Ден на музикална свещ партия DIY торта декорация на свещи за деца, подарък за Рожден Ден

Нов

10.74лв.

В наличност

Иновативен торта музикална свещ цвете лотос въртящи Честит Рожден Ден свещ партия направи си САМ украса на торта с 14 свещички за деца LC

Описание

Характеристика:

Материал:пластмаса и парафин

Цвят: както е показано на фигура

Размер на приблизително: 6*11 cm

Инструкция За Експлоатация:

Поставете свещ лотос плосък предмет и зажгите червената пръчка с помощта на поджигательной машини( а не 8 малки свещички)

Заедно с искрите бяха оповестени листенца, започва мелодия, горят 8 свещи

Ако искате да спрете музиката, малки ножици отрежете малка медна тел в горната част на свещи

БЕЛЕЖКА:

Деца до 12 години не могат да го управляват единствено

Дръжте лицето на разстояние 40 cm при воспламенении

Моля, обърнете внимание на противопожарна защита

Моля, задуйте огън, докато свещи не са догорели.

Пакета Е Включен

1 x светлината на свещите

Доставка

Ние изпращаме продукти по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).

Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща.

Срокът на доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици).

Правила за връщане

Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

Ако не сте доволни, когато получавате стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Коментари

Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителен отзив 5-звезден преглед, който е много важен за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.

Етикети: много свещи за рожден ден, торта свещ Лотос, свещи за рожден ден os, фитил на свещ дървен, свещ от Черешово цвете, сватбени свещи, свещ, десерт торта, лампа свещ котка, cupcake мухъл свещ

Произход CN(произход)
Форма Цвете
Характеристика Цветно Пламък
Номер На Модела 32070
Воспользуйся Рождени Дни
ръчна изработка No
Продукт Свещ Лампа

Напишете отзив

8/14 бр. свещ лотос въртящи честит Рожден Ден на музикална свещ партия DIY торта декорация на свещи за деца, подарък за Рожден Ден

8/14 бр. свещ лотос въртящи честит Рожден Ден на музикална свещ партия DIY торта декорация на свещи за деца, подарък за Рожден Ден

Иновативен торта музикална свещ цвете лотос въртящи Честит Рожден Ден свещ партия направи си САМ украса на торта с 14 свещички за деца LC Описание Характеристика: Материал:пластмаса и парафин Цвят: както е показано на фигура Размер

Свързани продукти