Китай Юнан зелен чай ча истинска органични Пролет Би Ло Чун чай ча Чун за здраве отслабнете Чай

Нов

15.99лв.

В наличност

Дата на производство: в тази година сезон на прибиране на реколтата

Клас: AAAA

Произход: Юнан,Китай

Срок на годност: 18 месеца.

Съхранение: да се съхранява на сенчесто, хладно и сухо място .

За чая Bi Луо Чун:

На китайски означава "Пролетна Зелена охлюв".Той също така е известен като" спирала на пролетта нефрит "или"Зелена Пролет на охлюв".Това е един от китайските редки зелени чайове с изключително качество, известни по целия свят.

Тъй като формата му обича охлюв и се събира през пролетта, след това той ще се нарича "Пролетен чай охлюв".Формата на всеки един бъбрек чай Bi Луо Чун, трябва да са гладки и се навива като охлюв.Неговото фино Сребърно перо може да се види целия лист.При замачивании в стъклена чаша чай листата са продълговати, като преобръщане, създавайки невероятна картина за пиещите.Цвят на пролетта получите охлюв от чаено супа-Crystal светло зелен с освежаващ аромат.Неговият богат и мек вкус е гладък и дълготраен.

Лист Pi Lo Chun малка и има спиралевидную форма; варя прозрачно, золотистое и изключително лек.В купата на нея изкусно изработени ръчно пухкави листа се разгъват, за да произвеждат нежна, ароматна, светло златист, ликьор, който се отваря с пресни, хрупкави терпкостью и се развива в добре закръглена сладост с продължителен, мек, леко маслен вкус.

Ръководство За Пивоварению:

1. обикновено използвайте 4 грама зелен чай 200 мл (7 унции) вода.

2. температурата на водата за варене на зелен чай трябва да бъде около 80º С.

3. Попълнете чаени листа в гореща вода и изчакайте около 2 минути инфузията.

4. след това се насладете на чаша чай.Може да варя 3-4 пъти.

Етикети: скара Grand Cherokee, калинка Tikki, безплатни китайските татуировки, чай Феникс, индикатор за превключване на предавките, ktm 690, hoody от пера, ловец на чудовища PVC, Ло ша, 990 adv, Ли Чун

Напишете отзив

Китай Юнан зелен чай ча истинска органични Пролет Би Ло Чун чай ча Чун за здраве отслабнете Чай

Китай Юнан зелен чай ча истинска органични Пролет Би Ло Чун чай ча Чун за здраве отслабнете Чай

Дата на производство: в тази година сезон на прибиране на реколтата Клас: AAAA Произход: Юнан,Китай Срок на годност: 18 месеца. Съхранение: да се съхранява на сенчесто, хладно и сухо място . За чая Bi Луо Чун: На китайски

Свързани продукти