Барбекю скара окото фурна окото тел от неръждаема стомана мини шишчета на барбекю-часова барбекю кухненски инструменти

Нов

15.70лв.

/ 18.47лв.

В наличност

Характеристика:

1.No метална стойка е изработена от висококачествена чиста неръждаема стомана, повече няма други токсични материали, устойчиви на корозия и полезна за ежедневна употреба в готвенето.

2.стойка за скара от неръждаема стомана, е тежка рамка със здрава конструкция, двигателя тел твърдо сварена четири крака, за здравина и устойчивост, издържа на навиване и раскачиванию.

3.кабели плътно разположени един от друг за устойчиво задържане на храна над мазнини, предотвратява попадането на малки предмети вътре, да поддържат добра циркулация на въздуха за единните печене.

4.пълни страна около помагат на този багажник за печене държи храната вътре , край изглаждат, не се притеснявайте за това, за да поранить ръце.Лека ръчно пране и миялната машина са безопасни.

5.охлаждаща стойка чудесно за кифлички с канела, шунка, печено месо и т.н. храната се нагрява равномерно и излиза перфектно.

Описание:

Материал: неръждаема стомана

Размер: както е показано на фигура

Цвят: сребрист

Списък На Продуктите:

1 * окото на грил барбекю

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес на доставка 4. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.5. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!6. С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

Ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти е 1 месец (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване). 2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Етикети: за рафтове микровълнова фурна, въглен скара, машина за приготвяне на барбекю, скара камадо, решетчатая печка, камадо, донер, дълги инструменти за барбекю, мрежа за барбекю, скара за барбекю

Материал неръждаема стомана
Воспользуйся Готвене/Печене/Барбекю
Спецификация <1kg
Характеристика Устойчивост на топлина
търговска марка AIHOME
Тип Аксесоар Мрежа
Номер На Модела Часова барбекю кухненски инструменти
Тип Други Аксесоари
Барбекю въглеродни тип Дървени въглища

Напишете отзив

Барбекю скара окото фурна окото тел от неръждаема стомана мини шишчета на барбекю-часова барбекю кухненски инструменти

Барбекю скара окото фурна окото тел от неръждаема стомана мини шишчета на барбекю-часова барбекю кухненски инструменти

Характеристика: 1.No метална стойка е изработена от висококачествена чиста неръждаема стомана, повече няма други токсични материали, устойчиви на корозия и полезна за ежедневна употреба в готвенето. 2.стойка за скара от неръждаема

Свързани продукти