Черен Автоматичен Робот Прахосмукачка Безжична Умен Пол Филтър Подметально-Уборочный Робот Мързеливи, Уреди За Почистване

Нов

17.36лв.

/ 29.43лв.

В наличност

Мини Автоматично Прахосмукачка Безжична Умен Робот Подови Пылесборная Машина Черна Битова Техника За Прибиране На Реколтата

Характеристика:

1. той може да експертно почистване на косми, прах и мръсотия под дивана, дивана или на труднодостъпни места.

2. когато се срещне препятствие, той ще се върти и се основава на дъното, за да събират прах, кучешка козина и косми от пода.

3. супер финото тяло, лесно чрез мебели, на дъното легла, чисто по-удобно.

4. за спестяване на енергия, стабилно време на автономна работа, ефективен процес на метене прави машината по-ниска консумация на енергия и по-висока производителност.

5. Компактен размер, лесен дейност и лек за използване, подходящ за домашна полза почистване на живущую стая, спалнята и така нататък.

Спецификация: Състояние: 100% Чисто Нов

Вид На Продукта: Почистване На Улиците

Материал: ABS

Цвят: Черен

Размер: приблизително 23x23x5.5cm/9.1x9.1x2.2in

Тегло: приблизително 381 g/13,4 грама

Батерия: 4 батерии тип АА(не са включени в комплекта)

Применимая Площ: 60-80 ㎡

Списък с пакети: 1 X метач 10 x Пылепоглощающие филм 16 x кука и контур закрепване

Забележка: 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. монитори не са калибрирани по същия начин, на цвета на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен плащане НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоката по потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация .

5. ВРЕМЕ на ПРЕХОДА за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Етикети: прахосмукачка робот прахосмукачка, аксесоари за прахосмукачки osoji, играчка-робот, география обща информация, почистване робот-прахосмукачка, миниый радиотелеграф вакуум, преминете homekit, sonoff fob, пречистване на swdk d260, въже за секс

Характеристики 1 Подметально-Уборочный Робот
Характеристики 2 умен прахосмукачка
състояние Високо качество и изцяло нов
Силата на 4W
Тип умен метельщик
Номер На Модела Робот-Прахосмукачка
Характеристика Безжичен
Продукт прахосмукачка робот прахосмукачка
Материал КОРЕМНА ПРЕСА
Напрежение DC 5V
Вид Хранене електрически
търговска марка Ашата
Цени на едро Поддръжка
Произход CN(произход)
Тип Елемент Робот-Прахосмукачка
Материал На Робота Чисти КОРЕМНА ПРЕСА
Документ НЯМА

Напишете отзив

Черен Автоматичен Робот Прахосмукачка Безжична Умен Пол Филтър Подметально-Уборочный Робот Мързеливи, Уреди За Почистване

Черен Автоматичен Робот Прахосмукачка Безжична Умен Пол Филтър Подметально-Уборочный Робот Мързеливи, Уреди За Почистване

Мини Автоматично Прахосмукачка Безжична Умен Робот Подови Пылесборная Машина Черна Битова Техника За Прибиране На Реколтата Характеристика: 1. той може да експертно почистване на косми, прах и мръсотия под дивана, дивана или на

Свързани продукти