Мъжки дрехи New Таралеж T shirt мъжки градинска дрехи с къс ръкав тениски, потници красива мъжки дрехи, ежедневни тениски с 3D принтом

Нов

4.45лв.

/ 6.83лв.

В наличност

Скъпи приятели, добре дошли в моя магазин

1. Можете да изберете обикновена поща стълб кит без проследяване на информация

2. Можете също така да изберете China Post registered parcel или worry-free logistics, за да получите информация за проследяване на

3. можем да доставим в рамките на три дни след вашата покупка

1)детайли ще бъдат потопени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим вашата компенсация.

2)моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.

3)Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Това обикновено отнема 20-50 работни дни за пристигането на въздушна поща и отнема 3-10 работни дни експресна поща.

4) Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

Начин на плащане

Ние приемаме само условно депозиране с кредитна карта,Western Union.Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Правила за връщане

Само личност продукт ще бъде предложен обмена.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

1)Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, много ви благодаря !!

2)Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас.

3) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!

Свържете се с нас

1)Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодарим ви!

2) Ние се опитваме да отговори колкото се може по-бързо.но, моля, нека се забави отговор на работното време.ние ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

Благодаря Ви за подкрепата !

Въпрос: как да платя своята покупка?

A: ние приемаме следните начини за разплащане: MasterCard, Visa, Maestro, WebMoney,

Qiwi в чантата си, банков превод, Western Union.

Етикети: мъжки дрехи момчета, за таралеж къща, кафяви палмови Ангели, бикини palm angels, марка palm angel, мигга, кокосови риза, риза waifu, хип-хоп тениска, черна пънк тениска

Материал Ликра
Вид На Модела С щампи
Стил Ежедневни обувки
Яка О-Образно Деколте
Пол МЪЖ
Дължина ръкав(см) Кратък
Тип Елемент Надмощие
Тип Тъкани Сукно
Тип Върхове Тениски
Затворен No
Стил Ръкави Обичайната втулка

Напишете отзив

Мъжки дрехи New Таралеж T shirt мъжки градинска дрехи с къс ръкав тениски, потници красива мъжки дрехи, ежедневни тениски с 3D принтом

Мъжки дрехи New Таралеж T shirt мъжки градинска дрехи с къс ръкав тениски, потници красива мъжки дрехи, ежедневни тениски с 3D принтом

Скъпи приятели, добре дошли в моя магазин 1. Можете да изберете обикновена поща стълб кит без проследяване на информация 2. Можете също така да изберете China Post registered parcel или worry-free logistics, за да получите информация за проследяване на 3.

Свързани продукти