6 В 1 Домашен Любимец На Купата Ясла Куче Кученце Котка Вода Ясла Купата На Здравословна Диета Ястие

Нов

16.87лв.

/ 21.08лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

Характеристики:

1. Многофункционален: тази чаша може да бъде на разположение за вода или храна, което е икономично и практично, и тя е лесна за използване.

2. Използването на няколко домашни любимци: той може да позволи на шест кучета или котки има храна или напитка, вода едновременно, и можете да спестите много място.Този продукт е идеален за семейства с много домашни животни или без твърде голямо пространство.

3. удобен за ползване:който е с високо качество и не е токсичен за домашни любимци, докато той е достъпен за лесно измиване.

4. дизайн: външен вид листенце е привлекателен и събужда любопитство домашен любимец, за да добавя удоволствие за хранене.

5. прекрасна занаят: данни показват качество, и то е дългата продължителност на живота.Той е стабилен, когато домашен любимец яде или пие.

Технически характеристики:

Материал: Пластмаса

Целева Група:Кучета

Причина:В Закрити Помещения

Цвят:Син;Зелен;Розово

Размер:42cmx4.5cm/ 16.54inx1.77in

Брой: 1 Бр.

Забележка:1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

2. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва в себе си(без търговията на дребно опаковки):

1PC x куче на купата

Етикети: играчка за котешки храна, котка от купата, вдигнете купата за домашни любимци, а за котки, котешка играчка, вратовръзки домашни любимци, домашен любимец купа 5, продукти за здравословно хранене, купа ориз, тип купа за кучешка храна

Форма 6 в 1
Материал Пластмаса
Произход CN(произход)
търговска марка NoEnName_Null
Тип котка

Напишете отзив

6 В 1 Домашен Любимец На Купата Ясла Куче Кученце Котка Вода Ясла Купата На Здравословна Диета Ястие

6 В 1 Домашен Любимец На Купата Ясла Куче Кученце Котка Вода Ясла Купата На Здравословна Диета Ястие

100% чисто нов и високо качество Характеристики: 1. Многофункционален: тази чаша може да бъде на разположение за вода или храна, което е икономично и практично, и тя е лесна за използване. 2. Използването на няколко домашни любимци:

Свързани продукти