Tangada Пролетната мода жените Пейсли цветя печат рокля V neck дълъг ръкав дами midi рокля 3W05

Нов

30.92лв.

/ 44.17лв.

В наличност

1. Време за подготовка: трябва да 2-5 работни дни да се подготви вашата поръчка според нашите много поръчки от ден на ден.nbsp 2. Срок на доставка: преди ние можем да кораб на вашата поръчка, ние трябва да се подготвим вашите продукти, да строги тестове за проверка на качеството и внимателно опаковат детайли.Времето, необходимо за подготовката на своите продукти за изпращане, отделена от време на доставка, но не се притеснявайте, това време няма да е дълго.Благодарим Ви за разбирането!

1.As вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви! 2.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

Етикети: прозрачна рокля миди с дълъг ръкав, рокля тангада, дракон сексуален, супер търговия, бяла рокля миди с дълъг ръкав, дамско дълго мокра рокля midi, tancada, жена Зара, жените тангады, Рокля от 2021 г.

Украса НЯМА
Стил Ръкави Редовен
Деколтето V-Образно Деколте
Пол ЖЕНИ
Дължина ръкав(см) Пълен
Талия Натурални
Материал Polyester
Възраст Възраст 18-35 Години
Вид На Модела С щампи
Произход CN(произход)
Номер На Модела 3W05
Стил Ежедневни обувки
Дължина На Роклята Дължина До Глезена
Сезон пролет
Силует А-ЛИНИЯ
търговска марка Tangada

Напишете отзив

Tangada Пролетната мода жените Пейсли цветя печат рокля V neck дълъг ръкав дами midi рокля 3W05

Tangada Пролетната мода жените Пейсли цветя печат рокля V neck дълъг ръкав дами midi рокля 3W05

1. Време за подготовка: трябва да 2-5 работни дни да се подготви вашата поръчка според нашите много поръчки от ден на ден.nbsp 2. Срок на доставка: преди ние можем да кораб на вашата поръчка, ние трябва да се подготвим вашите продукти, да строги

Свързани продукти