20 бр/лот TDA1524 TDA1524A DIP-18 circuito de control de tono estéreo/volumen IC

Нов

7.14лв.

/ 7.20лв.

В наличност

Сила и принципът на обслужване на нашата компания!

1; интегрални схеми, които ние продаваме, превъзхождат, защото интегрални схеми също са разделени на различни цени и нива на качеството, нашата компания има силен инвентар, абсолютно продава интегрални схеми-високо качество и на ниски цени и отдава обратно на нашите клиенти!

2; След плащане, ние обикновено можем да превозва тази седмица, ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес за доставка.

3; Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще следите стоки и ще ви отговорим възможно най-скоро, моля ви, не спорете на воля, нашата цел е да отговарят на клиенти!

4; Ако се сблъскате с проблеми с плащането, или не може да придобие интегрална схема, която искате, моля, оставете ни съобщение, или можете да оставите данните си за контакт, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да решите проблема си-това е нашата цел !За Логистиката!

1; Бърза доставка!Моля, изберете DHL, ние организираме доставка на колкото е възможно по-скоро и тя ще пристигне през 4-10 дни след доставка!

2; стандартна логистика!Моля, изберете www.ravda-dom.com Standard Shipping, транспорт обикновено е 16-40 дни (време на транспортиране е само приблизителна оценка) Това е логистика, управлявана от най-платформа, процесът на транспортиране на относително безопасен, за да се избегне загуба на колети!Продавачът препоръчва логистика ...

3; икономическа логистика!Тази стойност е по-6US.Изпрати такава логистика не се препоръчва.Време на транспортиране повече, пакет се губи повече.Отслеживающая информация само изпратени, и няма логистична информация в страната по местоназначение.За да обясня всичко по-подробно, аз не искам да губя ценно време в очакване на купувачи.

Етикети: риза reo speedwagon, lm1036, tda7021, tda1524a, tda1524, lnk6777k, преминете на високоговорителите на КОМПЮТЪРА, ами връзка, ПР, бордови смесител

Друг Номер интегрална схема
специални характеристики интегрална схема
Тегло Деталя integrated circuit
Номер На Производителя Китай
Настаняване на превозното средство интегрална схема
Държава/регион на производство Китай
Дължина На Продукта integrated circuit
Номер Взаимообмена интегрална схема
Височина На Продукта integrated circuit
Вид На Материала интегрална схема
Широчина На Продукта integrated circuit

Напишете отзив

20 бр/лот TDA1524 TDA1524A DIP-18 circuito de control de tono estéreo/volumen IC

20 бр/лот TDA1524 TDA1524A DIP-18 circuito de control de tono estéreo/volumen IC

Сила и принципът на обслужване на нашата компания! 1; интегрални схеми, които ние продаваме, превъзхождат, защото интегрални схеми също са разделени на различни цени и нива на качеството, нашата компания има силен инвентар, абсолютно

Свързани продукти