Мъжки компресия панталони, чорапогащи, гамаши бягане фитнес тренировка кроссфит Културизъм за мъже долните панталони MMA фитнес панталони

Нов

18.00лв.

/ 30.52лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин

Топло съвет! 1. Скъпи приятели, благодаря ви за да купуват подаръци от нашия магазин.моля помнете да предложи на вашето пълно име ,подробен адрес, така че ще можете да получите вашата парцеллу успешно. 2. ние пряка връзка с търговията на дребно фабрика,ние ще Ви най-високо качество облекло,бърза доставка,най-ниска цена, най-доброто обслужване . 3. Ако вашето измерение плува между два размера, съветват да изберете по-голям размер.

Панталони информация за размер (см )

Размер

Дължина

Бедрото

Талия

Откриване

С

87

88

64

21

М

90

90

68

22

Л

93

92

72

23

ХL

96

94

76

23

XXL

99

97

80

23

XXXL

102

100

84

24

Ръчно измерване ще има разминаване от около 1-3 см

Скъпи приятели !Ако не сте сигурни какъв размер може да се носят. моля, не се колебайте да се свържете с нас !

Време за подготовка: нуждаем се от 2-4 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Забележка:

В случай на избор на безплатна експресна доставка на вашата пратка ще бъде транспортирана директно ви у дома само веднъж, или да му бъдат изпратени до вашата пощенска служба, в този случай, за да вземете своите стоки, ще трябва номер за проследяване на пратката и лична.Ние веднага ще ви уведомим веднага, след като вашата пратка ще бъде изпратена.

В случай на избор на експресна доставка, моля не забравяйте да оставите телефон за контакт, той е задължителен за експресна доставка.

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля , оставете своя положителен отзив и 5 звезди, както и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.След като ни покажете снимка на двамата, 5 звезди , ние ще ви дадем отстъпка в размер на 1 долара за следващата поръчка.

2. Ако споделите линк към нашия продукт по SNS или Facebook, ние ще ви дадем подарък или отстъпка в размер на 1 долар за вашия следващата поръчка.

3. Ако не сте доволни от нашите пордуктами, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка .Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.

4. моля, пишете ни по електронната поща, преди да оставят негативна обратна връзка или отваряне на някакъв спор на сайта.

Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка в Shinside, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача

Топло Съвет

1. от монитора на компютъра и реалната яркостта на снимките и на други причини ще се известна разлика в цвета.

Етикети: мъжете компресия плътно, жена бягане, компрес-панталони, мъжки гамаши, горещи оферти с безплатна доставка жена, спортни дрехи за жени, мрежести спортни гамаши мъжки, мъжки комплект леггинсов, бягане по мешкам, професионален бягане чорапогащник за мъже

търговска марка DaFeiBang
Спорт Изпълнено
Размер
Приложение
Тип Елемент ПЛЪТЕН
Дължина На Продукта 87-102cm
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Вид На Модела С щампи
Материал
Пол МЪЖ
Произход CN(произход)
Номер На Модела 1688

Напишете отзив

Мъжки компресия панталони, чорапогащи, гамаши бягане фитнес тренировка кроссфит Културизъм за мъже долните панталони MMA фитнес панталони

Мъжки компресия панталони, чорапогащи, гамаши бягане фитнес тренировка кроссфит Културизъм за мъже долните панталони MMA фитнес панталони

Добре дошли в нашия магазин Топло съвет! 1. Скъпи приятели, благодаря ви за да купуват подаръци от нашия магазин.моля помнете да предложи на вашето пълно име ,подробен адрес, така че ще можете да получите вашата парцеллу успешно. 2. ние

Свързани продукти