Велосипеден кода за заключване на кабел на проводници на 5-значная комбинация МТБ Locker за Ninebot G30LP E22 Скутер Anti-Theft Bike Колоездене аксесоари

Нов

16.18лв.

/ 25.28лв.

В наличност

XIAOMI Електрически Скутер за Заключване на Кабел Locker 5-цифрен брава Ninebot Скутер Lock Anti-theft Bike Safty Anti-Cutting

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Материали: алуминий, че тя е ключовият кабел+тел от неръждаема стомана

Размер: 120 сантиметра, 150см

Дебелина: около 12 мм

Коминация: 5 цифри (може да бъде фолдната)

Подходящ за: Xiaomi Mijia M365 Електрически Скутер/ PRO скутер, Ninebot ES1/ES2/ES3/ES4 Скутер или велосипед

Бележки: цената е само за замъка.

Инсталация:

Здрава гума сравнително сложен за инсталиране.Той може да е необходим специален инструмент за инсталиране, който можете да инсталирате в ремонтна работилница професионалист.Или ако инсталирате сами.Трябва да направите hubcap мека, кипя в топла вода в продължение на 15-20 минути.

Пакет

Замъкът*1

Бележки: Безплатна доставка релетивно бавно за период на доставка.Ако трябва да получите детайл по-бързо, тогава Моля изберете други методи перевозкы на пратката.

Там могат да бъдат мита данъци в страните на дестинация, различни от страни.

Ако имате нужда от нашата помощ за данъци, моля, оставете бележка под вашата поръчка.

И ако имате нужда от по-бърза доставка, можете да изберете метод на доставка DHL/UPS/ E-EMS.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение в рамките на 7 дни, то ще се счита за използван и ние не предприемем връщане или замяна.Изключения не се случва!Разходите за доставка се носи от купувача.Връщането на помещението трябва да бъде ПРЕДОПЛАЧЕНА; ние не приемаме никакви колети без предплатени разходи за доставка.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка.И купувачът трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#.

Етикети: скутер на замъка, мини-аксесоар ninebot, велосипеден заключване, от e22 до e27, запирающийся шкафче, es2 ninebot, чанта ninebot, девятибот плоча, публикуване на скутери, ninebot one s2

търговска марка ФИНЕОНЕ
Тип Колелото
Номер На Модела заключване на скутер
Произход CN(произход)
Име Заключване за електрически скутер Xiaomi

Напишете отзив

Велосипеден кода за заключване на кабел на проводници на 5-значная комбинация МТБ Locker за Ninebot G30LP E22 Скутер Anti-Theft Bike Колоездене аксесоари

Велосипеден кода за заключване на кабел на проводници на 5-значная комбинация МТБ Locker за Ninebot G30LP E22 Скутер Anti-Theft Bike Колоездене аксесоари

XIAOMI Електрически Скутер за Заключване на Кабел Locker 5-цифрен брава Ninebot Скутер Lock Anti-theft Bike Safty Anti-Cutting СПЕЦИФИКАЦИЯ: Материали: алуминий, че тя е ключовият кабел+тел от неръждаема стомана Размер: 120 сантиметра, 150см Дебелина:

Свързани продукти