50 бр./лот 3,5 см сатен лента Копринени цветя рози цветя сватба булката букет boutonniere шапки детски косата коледни аксесоари

Нов

11.67лв.

В наличност

Състояние: 100% нов

Материал: Коприна Цветя

Размер: около 3,5 см

Цвят: много малък както е показано на фигура,промяна в цвета може да се дължи на разликата на светлина и екран, на цвета на елемента може да се различават малко от изображението.

Внимание:

*Ако цената на стоката е по-малко от $5 ,ние ще изпратим стоката China Post Ordinary Small Packet Plus без номер за проследяване.

*Обикновено получавате стоката в рамките на 10 до 40 дни ,ако времето е потвърждение е към края си,а вие все още не получите стоката,моля свържете се с нас, ние продлим срок на доставка, възможно най-скоро.

*Ние ще ви възстановим пълно връщане на парите, ако не получите стоката 60 дни .

използването за производство на булчински букет цветя корсаж/boutonniere

снимка:

В процеса на търговия

Политика доставка

1.Време за обработка: 1-3 работни дни,като правило,ние ще обработим поръчката възможно най-скоро след получаване на плащанията, но доставка може да бъде малко промени състав всеки момент.

ако спешно се нуждаете от продукт,моля,свържете се с нас преди пускането на поръчката, ние първо ще проверим запасите.

2.нормална Въздушна поща: всички наши подробности свободна корабоплаването,ние изпращаме вашите продукти въздушна поща,това ще отнеме 10 до 40 работни дни, за да доставят.

3.експрес: 1) 3-8 работни дни FEDEX

2) от 4-10 работни дни DHL

3) 7-15 работни дни EMS

4.Моля,потвърдете правилния адрес за получаване и номер на телефона, преди пускането на поръчката,номера на телефона е много важно за пощенския клон, за да се свържем с вас, така че моля, моля, проверете адреса и телефонния номер на внимателно, за да се избегнат ненужни проблеми и загуби, въобще ви.

5. клиентите носят отговорност за митнически такси,импортна такса и данък върху таксите, събирани от митниците.ние ще направим всичко възможно, за да помогне да се избегнат или намалят мито, което обявява продукт "подарък" или обявяване на стока на ниска цена.Ако не сте сигурни в потребителската политика,моля, първо се свържете с митниците.

Коментари

1. ние сме зависими от удовлетвореността на нашите клиенти,за да се постигне успех, ние ценим всеки клиент,така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.

2. Ако сте доволни от нашите стоки и услуги,моля,отделете време, за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди, ние с удоволствие ще направим същото и за вас.

3. Ако проблем с продукта, тогава ние ворлк с вас позволявайки му, и ще ви даде задоволителен отговор.

Етикети: декор от пампасной билки, венец от магнолия, черно-бяла роза, кръгло цвете, блуминг източване, перлена растение, рожден ден цвете стена, мъртво цвете, чул се е повишила, американската покривка

Стил Цвете
Размер About 3.5 cm
Класификация Изкуствени Цветя
Материал Копринени Цветя
Цветен Стил Цвете Корона
Случай Сватба
Тип Декоративни Цветя И Венци, Роза
Номер На Модела F-44
Цвят Като на снимката
Сезон Пролет лято есен зима

Напишете отзив

50 бр./лот 3,5 см сатен лента Копринени цветя рози цветя сватба булката букет boutonniere шапки детски косата коледни аксесоари

50 бр./лот 3,5 см сатен лента Копринени цветя рози цветя сватба булката букет boutonniere шапки детски косата коледни аксесоари

Състояние: 100% нов Материал: Коприна Цветя Размер: около 3,5 см Цвят: много малък както е показано на фигура,промяна в цвета може да се дължи на разликата на светлина и екран, на цвета на елемента може да се различават малко от изображението. Внимание: *Ако

Свързани продукти