образователен лаптоп на DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13 стъклена рамка 07179K стъклена рамка 11.6 " без докосване на предното стъкло с рамка

Нов

39.85лв.

В наличност

образователен лаптоп на DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13 стъклена рамка 07179K стъклена рамка 11.6 " без докосване на предното стъкло с рамка

Забележка: едно от фабриката в различно време, partnumber на екрана може с участието на с участието на което са написали , но не тревожится, и двете comptible , и добро качество

Ние предлагаме поддръжка на поръчки за доставка на спад, ние признаваем на едро на поръчка е също така, гостеприимсво за това да се говори за най-добра цена .

Политика На Плащане

* Плащането трябва да бъде в рамките на 5 работни дни след поръчка.В противен случай клиентът ще бъде обявен неплательщиком.

Политика Доставка

* Ние работим с големи спедитори: FedEx, и EMS (международни колетни/Поща, ако не е наличен услуга EMS).

* Всички закупени стоки ще бъде напълно тествани и доставени в рамките на 2 РАБОТНИ дни, ако плащането ще бъде почистен (Пн-Пт).

* За цялата международна спедиция, купувачът е отговорен за всички митници, цени, разходи и такса за внос или други скрити задължения, такси не са включени в цената задължения или деталя доставка.

* Всички продукти ще бъдат опаковани под добрата ръка с най-голямо внимание, но застраховка на доставка силно се препоръчва поради крехката природа продукти.Ние не носим отговорност за всякаква загуба на продукта, повреда или други непредвидими счупване по време на транспорт, с изключение на случаите на осигуряване за доставка.

Правила за връщане

* Всички стоки могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на пакета за връщане (чрез PayPal), ако пакетът не е отворен.Купувачът трябва да носи отговорност за двустранен разходите за доставка.

* Всички върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното им състояние, всеки използван продукт не ще бъде предмет на връщане и размяна.

* За всички възстановявания изисква се номер на разрешение за връщане на продукт (РСО).Без номера на РСО връщане не бъде приет.

* Ние ще обработим вашето искане за връщане на парите в рамките на 48 работни часа и ще ви изпратим РСО# и адрес за доставка за връщане на стоки.

* Ние приемаме само в оригиналната опаковка.Моля, уверете се, че продукта не е с изкуствени щети

КОМЕНТАРИ

Вашето удовлетворение е нашата цел, вашата обратна връзка е много важна за нас.Ако сте доволни от нашите продукти

и поддръжка, моля, не забравяйте да оставите положителен отзив с всички 5 звезди.

Моля чувствайте свободни да се свържете ние ако имате някакви въпроси относно деталя, тогава ние перечисляли в нашия магазин.

Моля, свържете се с нас чрез имейл www.ravda-dom.com.Ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен отворен и приятелски разговор.

Не можете да намерите стоки от нашия магазин?

Етикети: клавиатура chromebook, acer chromebook, c тип hdmi usb, asus chromebook, macbook, лаптоп chromebook, c тип vga, делото хромбука, chromebook от samsung, acer chromebook c720

Съвместим Марка ДОЛЧИНКА
Тип На Компонент Друго
Номер На Модела за DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13
Приложение Лаптоп
търговска марка EPSSCREEN

Напишете отзив

образователен лаптоп на DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13 стъклена рамка 07179K стъклена рамка 11.6

образователен лаптоп на DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13 стъклена рамка 07179K стъклена рамка 11.6 " без докосване на предното стъкло с рамка

образователен лаптоп на DELL CHROMEBOOK 11 G1 CB1C13 стъклена рамка 07179K стъклена рамка 11.6 без докосване на предното стъкло с рамка Забележка: едно от фабриката в различно време, partnumber на екрана може с участието на с участието на което са написали

Свързани продукти