Безплатна доставка 10.1-инчов сензорен екран, нов за KREZ TM1005B32 3G тъчпад, тестът е добре да изпратите тъчпад дигитайзер

Нов

12.79лв.

В наличност

1,Описание:

Ние сме фабричным професионалист в дигитайзере със сензорен екран.Ние предлагаме стотици видове екрани панели, дигитайзер и LCD екрана.Колкото повече ти трябва,толкова по-добре цена,моля свържете се с нас, ако голям брой.

Ние не професионален фотограф, така че снимки не се получават много деликатни, но всички продукти са съвсем нови и оригинални.Благодаря

2,топло съвет:

(1), моля, проверете колата си с един продукт, преди да купите, ако не сте сигурни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Имаме професионални инженери за ремонт, които ще ви помогнат да потвърди правилния модел.

(2), моля, проверете пакет в добро състояние, ако на външния пакет е повреден, моля, не подписвайте.И се свържете с нас.Благодаря за вашето сътрудничество.

(3) купувачът моля, обърнете внимание:правилното до същия продукт,серия продукти фабрика е различна,низ реда код може да бъде различна,или производствена линия може да бъде с дължина,може също да бъде по-кратък,но все едно,това е същата технология,така че функцията на влияние полза е също, Моля ви, не потревожьтесь за него.

Ние ще етикетират стоките като "образец" или "подарък" с по-ниска стойност на продукта, за да ви помогне да намалите или избегнете GST или VT или други данъци върху вноса.

* За липсващи/на дефектните детайли, моля, уведомете ни не по-късно от 7 дни след получаване на стоката, и ние ще организираме повторна доставка на стоката.

*Купувачът следва да ни изпратите електронно писмо за уведомяване на обмен до връщане на стоката, купувачът ще бъде такса за транспорт и обработка на товари и стоки също трябва да бъде изпратен по електронна поща.

бъдете в своята кутия и опаковка й много добре при връщане на стоки.

Всеки детайл ще бъдат тествани преди доставката ,ние не носим отговорност за всякакви проблеми, причинени от непрофесионални работа.

Възстановяването ще бъде извършено, след като получим информация, цената на доставката не подлежи на връщане.Такса за повторно пращане ще бъде платена от купувача.

3,За доставка:

ще ги изпитаме, е строго пред кораба.

ние ще изпратим му на 1-3 работни дни след вашия paying.as време за доставка,обикновено ще 7-30 дни,които ще бъдат различни за различните страни.

Срокът за доставка е прибл.:

Сащ / Великобритания / Австралия 7-14 работни дни.

Канада 7-25 работни дни.

Франция / Испания / Германия може да отнеме 7-20 работни дни.

Източна Европа може да отнеме до 16-30 работни дни.

Италия / Бразилия / Южна Америка може да отнеме до 30-50 работни дни.

Потопен DHL курьерским (изискване 3-6 работни дни за да дойде)

4,Връщане и обратна връзка:

Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив

Етикети: калъф за таблет krez, екран krez duo lte, корицата на Крез, Крез танго гледам, Крез Конг гледайте, екран krez sl502, заредете се с часове на Крез, стъклена Крез, чанта Крез, батерия Креза

Тип Индустриални Компютърни Аксесоари
търговска марка FIUXENM

Напишете отзив

Безплатна доставка 10.1-инчов сензорен екран, нов за KREZ TM1005B32 3G тъчпад, тестът е добре да изпратите тъчпад дигитайзер

Безплатна доставка 10.1-инчов сензорен екран, нов за KREZ TM1005B32 3G тъчпад, тестът е добре да изпратите тъчпад дигитайзер

1,Описание: Ние сме фабричным професионалист в дигитайзере със сензорен екран.Ние предлагаме стотици видове екрани панели, дигитайзер и LCD екрана.Колкото повече ти трябва,толкова по-добре цена,моля свържете се с нас, ако голям брой. Ние

Свързани продукти