Огромен вибратор за жени е мек течен Силиконов вибратор G-точка стимулатор страпон Златен вибратор с вендузата за възрастни секс играчки за жени

Нов

17.14лв.

/ 26.36лв.

В наличност

Въвеждането На Продукта

Огромен вибратор за жени е мек течен Силиконов вибратор стимулатор G-spot страпон Златен вибратор с вендузата за възрастни секс играчки за жени вибратор е изработен от безопасен течен силикон, нетоксичен и без мирис. 100% водоустойчив материал гарантира, че можете да го използвате във влажна среда.Съвети: Абонирайте се за нашия магазин, ще имате възможност да получите подарък (моля, посочете в коментарите, че сте се регистрирали в нашия магазин на поверителността е гарантирана: Личните ви данни има за нас от първостепенно значение.За да се избегне объркване и защита на неприкосновеността на личния живот на нашите клиенти, на опаковката на продукта не е чувствителна на речника.

Размери На Продукта

Два размера: L и M

Изработен от безопасен течен силикон

Нетоксичен, без мирис и е безвреден за кожата.

Мек Материал

Изработен е от мек течен силикон

Мощна Търтей

Освободете ръцете си, за да се насладите на

Реални Снимки

Небезрассудная Опаковка

Използването на шампанско колона опаковане, никакви сексуални думи, никой няма да знае, че е вътре, моля, бъдете сигурни.

За Пакет

Ние използваме непрозрачную опаковка, никакви сексуални думи, никой няма да знае, че е вътре, ние ще защитим вашия продукт и неприкосновеността на личния живот.

За Продукта

1.Всички продукти са 100% чисто нови, работещи и внимателно се проверяват, преди да бъдат изпратени. 2.Всички продукти са изработени от безопасен материал, 100% безвредни за организма.(Продуктът е произведен от силикон и да произвежда нормално силикон миризма.Моля, не се притеснявайте, това е сигурно.Преди употреба е препоръчително да се проведе чистка.След една или две чистки миризма постепенно ще изчезнат.)

За Доставка

Можем да доставим поръчката в рамките на един или два работни дни.Времето за доставка варира в зависимост от различни страни и ще зависи от времето, обществените празници и така нататък.Ако поръчката е получена в взетото време, моля, свържете се с нас.

Какво да направите, ако вие сте изправени пред проблем на продукта

Ако продуктът е повреден, моля, незабавно се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се стреми да осигури 100% задоволително решение.

За Работното Време На

Поради разликата във времето ще има забавяне в комуникацията.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори първия път, когато видите съобщението си.Моля, бъдете търпеливи.

За Компанията Обратна Връзка

Ние се отнасяме към нашите клиенти като на приятели.Ние искрено се надяваме, че ще имате приятно изживяване при пазаруване в магазина ни.Вашата подкрепа е много важна за нас.Ако сте доволни от продукт, моля, не забравяйте да ни оставят пет-звезден обратна връзка.

Етикети: продукт lovetoy, платниевый силикон секс, широк огромен вибратор, мек вибратор за страпон, вибратори вибратор, златен масаж, да вибрира, член на силиконови секс, дилдо колан, мъжете гей вибратор

търговска марка SEI I
Произход CN(произход)
Непристойная Снимка No
Секси, Предполагащи No
Материал 100% Течен Силикон
Номер На Модела Златен вибратор с вендузата
Размер M and L size
Тип Елемент Вибратори
Начин На Опаковане опаковане на шампанско колони

Напишете отзив

Огромен вибратор за жени е мек течен Силиконов вибратор G-точка стимулатор страпон Златен вибратор с вендузата за възрастни секс играчки за жени

Огромен вибратор за жени е мек течен Силиконов вибратор G-точка стимулатор страпон Златен вибратор с вендузата за възрастни секс играчки за жени

Въвеждането На Продукта Огромен вибратор за жени е мек течен Силиконов вибратор стимулатор G-spot страпон Златен вибратор с вендузата за възрастни секс играчки за жени вибратор е изработен от безопасен течен силикон, нетоксичен и без

Свързани продукти