Безплатна доставка>>>>> > 0947 естествена градините или коралово розово колие

Нов

14.77лв.

/ 19.68лв.

В наличност

Доставка:без кутия

След като плащането ще бъде урегулирована, ние обикновено се изпраща с въздушна поща (Hongkong Post / China Post) в рамките на 1-3 работни дни.

Ние очакваме, че международната доставка отнема около 15-35 работни дни (Сб, Нд и на официални празници не се включват).Въпреки това, Моля, имайте предвид, че някои страни могат да се сблъскат с по-дълъг доставка от местно митническо оформяне.

Моля, не оставяйте ни 1 или 2 коментара рейтинг, защото от дълго време на доставка.при заплащане на цялата сума изпратих на стоки в рамките на 1-2 дни.но някога се пощата, може би ще имате проблеми или да е много зает.моля, приемете

Ако вашата местна митническо начислява с вас данък или вносни мита, за съжаление, че това няма да бъде част от нашата отговорност.Можете да проверите с местната митница, за да видите допълнителни разходи, преди да направите залог.

Моля, обърнете внимание, че таксата за транспорт и доставка на всеки един продукт се изчислява по отделно, това означава, че вие също трябва да плащат такса за транспорт и доставка на всеки отделен продукт, дори и ако имате комбинирана покупка, това е очевидно, защото пощенска такса е право пропорционална на теглото на целия парцел.

КОМЕНТАРИ

Вашият ентусиазъм-най-добрата реклама, за която само може да мечтае.Кога ще имате новия си продукт в ръцете си, моля, върнете се там, за да оставите коментар.Кажете ми и друго, което мислите.За да се запознаете с мнения на други клиенти, натиснете тук:

Етикети: въже за скачане на въже Детско дърво, къси ботуши devmujer, упражнение за въжето и гума, подложки за обувки f силикон, акупунктура тампон за обувки, лифт окачване дълга, обувки "найки" prime hype, спрей за миризма на обувки asda, вътрешни подови настилки vbar

Тип Колиета Веригата Колиета
Стил Модерен
Размер На Кулон инча
Пол ЖЕНИ
Тип На Метали Сребърно покритие
Име Колие
Моторен Тип Звено На Веригата
Форма\модел КРЪГ
Глоба или мода Модни модели
Материал корал
Номер На Модела Перлата на
Тип Елемент Колиета и гердани
търговска марка NoEnName_Null

Напишете отзив

Безплатна доставка>>>>> > 0947 естествена градините или коралово розово колие

Безплатна доставка>>>>> > 0947 естествена градините или коралово розово колие

Доставка:без кутия След като плащането ще бъде урегулирована, ние обикновено се изпраща с въздушна поща (Hongkong Post / China Post) в рамките на 1-3 работни дни. Ние очакваме, че международната доставка отнема около 15-35 работни дни (Сб, Нд и на

Свързани продукти