Нов ПИНЛО закуска чайник мультиварки сэндвичницы тостери електрически фурни котлони тиган хляб палачинка

Нов

68.78лв.

/ 85.97лв.

В наличност

ако имате специфични изисквания, моля оставете съобщение при подаване на поръчката.Гаранция: предлагаме три години гаранция за продукта.Ако има някакви щети, ние ще ви изпратим безплатни резервни части, моля, инсталирайте го (ние ще ви изпратим инсталационен видео).Но ако той е повреден от човешкия фактор, или ако той е разрушен от външни сили, ще трябва да плащат няколко такси.

ПИНЛО мини сандвич мейкер основни характеристики

* Запържва и се запържва едновременно. * Дължина 155 мм и дълбочина 36 мм той може да побере повече храна. * Горещо пресоване на ръба да се заключва супа. * Използването на материали от САЩ Уитфорд, лесно се пере. * Температура бързо се покачва до 190°C. * ниска консумация на енергия, напрежение 420 W. * Компактна конструкция, тя може да стои удобно съхранение.

Подробна опции

ПИНЛО мини sandwich maker преносим многофункционален пот, топло-натиснете фланец, по-безопасни.Се запържва и се запържва едновременно.Различни начини за приготвяне на храна. tookfun.Огъната форма за печене с дължина 155 мм и дълбочина 36 мм и може да побере повече храна.Тиган с незалепващо покритие Whitford с използване на материали от САЩ Whitford, лесен за почистване.Горещо кликнете върху край, за да блокира супа.Ниска консумация на енергия, напрежение на тока 420W.Температурата бързо се повишава до 190°C. точен контрол на температурата.Автоматично поддържане на температурата до 190℃.Компактен дизайн, той може да стои удобно съхранение.

Информация за срока на доставката (от Китай)

Дестинация

Европа

Северна Америка

Азия

Океания

Южна Америка

Африка

www.ravda-dom.com Стандартна Доставка

10 – 20 дни

20 – 35 дни

www.ravda-dom.com Premium Доставка

4 - 10 дни

8 - 15 дни

DHL

3 - 7 дни

7-15 дни

UPS/DPD

7 - 15 дни

7-15 дни

Дестинация

Руска Федерация

EMS / post office

Централна, Приволжская

10 – 17 дни

Северо-Западен, Южен,

Урал, Сибир

15 – 25 дни

Далечния,Северен Кавказ

25 – 45 дни

Гаранция и политика на връщане ние гарантираме, че всички продукти са напълно оригинални и чисто нови, а също така предоставя тригодишна гаранция на продуктите, в бъдеще предлагаме резервни части.Ние гарантираме удовлетворение за честен и разумен купувач.Ако вашият въпрос е потвърдено, ние можем да ви изпрати свободни резервни части. но за всеки физически щети или повреди в резултат на неправилна употреба на купувача, купувачите трябва да плати част от парите.Коментарите Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и оценка на детайли по сделката (подробни оценки продавача) с "идеални 5 звезди".Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че сте щастлив, купувачът и приятно пазаруване с нас.свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, счупени, проблеми с качеството, моля, не се притеснявайте и не оставяйте лошите отзиви.Моля, първо да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, моля, позволете ни да отговорим в рамките на 12 часа.Ние разбираме вашето настроение и ще ви предоставим най-доброто решение за вашия проблем, моля, дайте ни възможност да се реши този проблем,в никакъв случай,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук.с нетърпение очакваме ви и благодарим ви, че гласуваното доверие.За технологията на съвършенство технология на съвършенството-това е качеството на търговски център, с високо качество и ниски цени.Нашата вяра се състои в това, да се придържаме към качествени продукти, бързо и вежливого обслужване, разумни цени, да помогне скъпо на купувачите бързо да намерят перфектния продукт, за намаляване на задължения избора на продукт.Надяваме се разпространява здраве и умен за повече семейства, да увеличим щастието на вашето семейство, се радваме на по-добър живот и се радваме на времето си.Ние с нетърпение очакваме вашата поръчка, е доверие и отговорност, ние ще я защитаваме.Голямо благодаря.Ако сте харесали, нашите продукти, моля добавете нашия магазин в своя списък с "любими".

Етикети: пт Пан, машина за засмукване на въздух, мультиварка bajaj, вакуумно пръчка, детски тостер, 2x15 W, набор от най-горещите саксии, Пи малина, комплект за закуска, готварска печка ориз

Дата На Издаване 2020
Силата на 400 W
Тегло 1.2kg
Документ CE / EU
Произход CN(произход)
Напрежение 220-240V
Функция 3D отопление
Материал Пластмаса
Материал На Дъното На Резервоара Напречно На Дъното
Размер 28.6*14.5*11.2cm
търговска марка TOOKFUN

Напишете отзив

Нов ПИНЛО закуска чайник мультиварки сэндвичницы тостери електрически фурни котлони тиган хляб палачинка

Нов ПИНЛО закуска чайник мультиварки сэндвичницы тостери електрически фурни котлони тиган хляб палачинка

ако имате специфични изисквания, моля оставете съобщение при подаване на поръчката.Гаранция: предлагаме три години гаранция за продукта.Ако има някакви щети, ние ще ви изпратим безплатни резервни части, моля, инсталирайте го (ние ще ви

Свързани продукти