2020 малки момчета, топли зимни дънки за деца на Нови ежедневни добро качество дебели кадифени дънкови панталони за момчета 1-5 години !

Нов

20.07лв.

/ 25.08лв.

В наличност

Пазете кратко представяне

Нашият магазин е отворен в www.ravda-dom.com през юли 2012 г., което е добра платформа за нас, за да обслужват клиентите си по целия свят, нашият екип се стреми да предлага модни дрехи и свързани с тях продукти с добро качество и конкурентна цена.нашата цел-да бъде професионален китайски доставчик на дрехи в www.ravda-dom.com, добре дошли в нашия магазин.

Материал влизането

Следните дънки, изработени от джинсового материал, който е нещо като мека и добра абосорбционной кърпа, той е много подходящ за деца, носенето му през зимата.

Информация за размера на

Размерът, който ви предлагаме, се основава на китайските деца, за да изберете подходящия размер, когато правите поръчка, моля, обърнете много внимание на следната информация за размер на: 1 cm=0,39 инча допускане дължина: 1-3 см

Размер

дължина

Слабините

Бедрото

Препоръчителна Височина На

Препоръчителна Възраст

18М

50 см

20 см

28*2 см

80-85см

12-18 месеца

2

54 см

21 см

29*2см

85-95см

18-24 месеца

3

59 см

22 см

30*2 см

95-105 см

2-3 години

4

63 cm

23 см

31*2 см

105-115см

3-4 години

5

67 см

24 см

32*2 см

115-120 сантиметра

4-5 години

Фото-шоу

Поръчка и доставка

1. Цена:

Цената, която предлага продавачът е включена в стойността на доставка на пратката, че е по-лесно за клиентите да направите поръчка.

2. начин на плащане:

Ние приемаме alipay, основните световни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

3. доставка:

Стоки за поръчка, попаднали въздушна поща стълб кит от продавача на световно, която може да се постигне по-голяма част от страните в рамките на 10 до 40 дни, подходящи за предназначението и други фактори.

4. рекламации и връщане на парични средства:

Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 30 дни, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 30 дни, вие все пак можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да платите допълнителна такса за доставка.

5. обратна връзка:

Ако сте доволни от него след получаване на вашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка от Пет звезди, а след това ние ще направим същото и за вас.Преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение, и ние винаги ще бъдем на ваше разположение.

6. Бележки:

Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.

Етикети: момичета, Детски дънки, дънки за мъже младежки, линията детски дънки, дънки с флисом топли дамски, Райдър зимни дънки, момче Жан, дете деца момче панталони, момче момче луксозни панталони, зимни дънки dungree, дънки с цветя модел

Вид На Талията СРВ.
Стил Ежедневни обувки
търговска марка weiogems
Сезон Зима
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Вид На Монтаж Редовен
Произход CN(произход)
Отдел Име Деца
Тип Елемент Дънки
Измиване светлина
Вид На Модела Твърд
Пол МОМЧЕТА
Тип На Затваряне Еластичен Колан
Номер На Модела КТБ-181006-240С

Напишете отзив

2020 малки момчета, топли зимни дънки за деца на Нови ежедневни добро качество дебели кадифени дънкови панталони за момчета 1-5 години !

2020 малки момчета, топли зимни дънки за деца на Нови ежедневни добро качество дебели кадифени дънкови панталони за момчета 1-5 години !

Пазете кратко представяне Нашият магазин е отворен в www.ravda-dom.com през юли 2012 г., което е добра платформа за нас, за да обслужват клиентите си по целия свят, нашият екип се стреми да предлага модни дрехи и свързани с тях продукти с добро

Свързани продукти