Титуляр четка за зъби Стенен държач четка за зъби и паста за зъби сокоизстисквачка комплект Автоматично опаковка на паста за зъби с капак и чаши

Нов

18.08лв.

/ 25.12лв.

В наличност

Този притежателя на четка за зъби е с 4 слота и идва с опаковка от паста за зъби и чаши, малко устройство, което предлага много организации, идеална за семейна употреба.Той може да си четки за зъби в ред, при запазване на много паста за зъби, която прави сутрешната рутина изглежда по-бързо и по-малко мръсни.Освен това, той може да бъде надеждно закрепени за стената с помощта на лепило, без да се изисква пробиване.

Характеристики:

Състои се от опаковка на паста за зъби, чаши и 4 гнезда за задържане на четка за зъби, един от които може да бръснач, което прави нещата по-удобен.

Изработен от качествена пластмаса PP, който не е отрова, без миризма и здрава за дълго използване на времето.

Паста за зъби диспенсер ви позволява да получите последната капка паста за зъби, не харчат повече, и позволява на вашите деца, за да получите точното количество паста за зъби, не оставяйки каша на тезгяха.

Оборудвана с флип капак, доказателство, прах и вода доказателство, водене на вашите четки за зъби суха и чиста.

С куки отстрани за чаши с главата надолу, за да позволи на влага и вода да капе.

Идва със силно лепило, за да сте сигурни, че това устройство остава сейф на стената, пирони безплатно и лесно да се установи.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: Бял

Брой чаши: 2 / 3 / 4 (по избор)

Размер деталя: 24 * 8.3 * 9.2 см / 9.44 * 3.26 * 3.62 in

Тегло деталя: 310g / 10.93 oz

Тегло на опаковката: 430 г / 15.16 oz

Размер на опаковката: 24,5 * 17 * 9 см / 9.64 * 6.69 * 3.54 in

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Притежателя На Четка За Зъби

3 * чаша

1 * силно лепило

1.оригинални снимки на продукта се предлагат за стари клиенти.

2.Търговия на едро/дропшиппинг и двете се поддържат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от по-масова цена или по-бърза доставка.

3.ние ще изпратим на световно стълб, кит,стълб, HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено в празничен сезон .

1. Ако нещо ви прави недоволни и ядосани, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, докато не удовлетворитесь.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари и не отваряйте никакви спорове, без никакво общуване с нашия екип за поддръжка, ние вярваме, че можем да решим този проблем за вас напълно по приятелски начин !

Етикети: титуляр на четка за зъби, чаша домакински, устен b преносим, титуляр четка за зъби, титуляр на четка за зъби, чаша haner, коробчатая четка за зъби, щеткодержатель за, пътуване четка за зъби, защитете четка за зъби, поставка за четки, автоматична чаша притежателя на четка за зъби

Произход CN(произход)
Материал Пластмаса

Напишете отзив

Титуляр четка за зъби Стенен държач четка за зъби и паста за зъби сокоизстисквачка комплект Автоматично опаковка на паста за зъби с капак и чаши

Титуляр четка за зъби Стенен държач четка за зъби и паста за зъби сокоизстисквачка комплект Автоматично опаковка на паста за зъби с капак и чаши

Този притежателя на четка за зъби е с 4 слота и идва с опаковка от паста за зъби и чаши, малко устройство, което предлага много организации, идеална за семейна употреба.Той може да си четки за зъби в ред, при запазване на много паста за зъби,

Свързани продукти