LEDIARY новост животни LED 3D лека нощ Еднорог фламинго елен жираф декорация на детска стая ночники детски играчки АА

Нов

9.30лв.

/ 17.87лв.

В наличност

Жираф

Заек

Северен елен

Unicorn

Фламинго

Кийт

Мечка

Търговия на дребно, търговия на Едро и директна доставка-всеки е добре дошъл.

А За търговците на дребно, ние кораба чрез Epacket или китайско регистрирани фирми въздушна поща за поръчки над $5. В същото време за резервации по-малко от $5, изпращаме чрез China Post обикновен малък пакет плюс, а след това можете да видите информация за проследяване във вашата страна, но вие можете да се свържете с нас, за да попитате и все още можете да получите своята стока, както обикновено.Ние обещаваме пълно връщане на парите, ако не можете да получите стоката си.

Б) за търговия на едро, ние можем да предложим на отстъпка или безплатна експресна доставка, която отнема само 3-7 дни, за да пристигнат.

C. За доставка на спад, ние можем да изпратим продукти веднага към клиентите си толкова дълго, колкото вие ни давате правото адрес и телефонен номер.

Как да проследят моя колет?

Отговор: Можете да видите това, точно вдясно на страницата на вашата поръчка.

Б. Можете да следите своята парцел в следния уебсайт и да копирате номер за проследяване в браузъра:

C. Можете да се свържете с нас и попитате, и ние ще ви помогнем да следите за вас.

Във всеки случай, моля, обърнете внимание на информацията за проследяване.Получаване на пратката навреме, много е важно, когато тя пристигне.

Колко време отнема?

За зидани стълба, той ще 30-60 дни, за да пристигнат и да сте.В същото време за експресна доставка, това ще отнеме 7 дни, или така.

Забележка: Ако вашето време да се предпазят бяга навън, но един добре разположен парцел все още не идва, моля свържете се с нас, за да се разшири вашето време и бъдещето на защита, за да провери вашето парцеллу.Тогава вие няма да загубите пари до получаване на стоката.

A. качество проблем ще бъде предложена промяна или възстановяване.Други проблеми ще бъдат предложени на промяна, но купувачите трябва да плати на возвращенную цена перевозкы на пратката.

Б. Понякога можете да не получите вашите елементи се дължи на загубата или други причини.Никога не се притеснявайте, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще дадем пари или да ви изпратим нов продукт.

C. моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси/проблеми, ние ще дадем отговор в рамките на 12 часа.

Ако удовлетворяетесь с нашите продукти, моля потвърдете вашата получават и дайте 5-звезден преглед.Обратна връзка с фотографии ще бъдат оценени по достойнство.

Ако стоката има някакви проблеми, моля, свържете се с нас за първи път.Ние ще ви предложим задоволително решение.Пълно възстановяване ще бъде абсолютен за проблеми с качеството.

Етикети: перьевой лампиона, разъединитель, дървени лампи жираф, Анакин Скайуокър cosplay, лампа led, мътна крушка, led фламинго, декор фламинго, клетъчна лампа животно, коледен елен

Използването на Празник
Това Е Лампа Са Включени ДА
Напрежение Other(Other)
Произход CN(произход)
Тип Атмосферата
Независимо Дали Са Необходими Батерии ДА
Номер На Модела 3400100,3400160,3400190,3400200,3400250-3400290
Производство На Електроенергия Ключ
Източник На Захранване Суха Батерия
Форма Друго
Материал На Корпуса КОРЕМНА ПРЕСА
Има Ли В Комплект Батерии No
търговска марка ЛЕДИАРИЙ
Тип На Батерията AA
Мощност 0-5W
Документ ССС
Тип Елемент нощни лампи
Източник На Светлина Led лампи

Напишете отзив

LEDIARY новост животни LED 3D лека нощ Еднорог фламинго елен жираф декорация на детска стая ночники детски играчки АА

LEDIARY новост животни LED 3D лека нощ Еднорог фламинго елен жираф декорация на детска стая ночники детски играчки АА

Жираф Заек Северен елен Unicorn Фламинго Кийт Мечка Търговия на дребно, търговия на Едро и директна доставка-всеки е добре дошъл. А За търговците на дребно, ние кораба чрез Epacket или китайско регистрирани фирми

Свързани продукти