ANSELF 36 Color Nail Gel лак 8 мл маникюр Nail Gel лак е по-евтина цена пластмасова бутилка ярък цвят, блясък, лак

Нов

16.79лв.

/ 33.57лв.

В наличност

Описание:

Този лак за нокти, гел е 36 цвята, 8 мл * 36, за да отговарят на вашите различни нужди, това е много удобен за използване на различни цветове могат да бъдат избрани, подходящи за различни случаи, е добър компаньон за вашите нокти.С една четка за нокти.

Характеристики:

Включва в себе си всички необходими ви цвят, не съдържа разтворители, е безвреден за човешкия организъм, е безопасна за употреба и лесно да се боядиса.

Вылеченный под UV / led лампа за изсушаване на ноктите, висок клас премиум-лак за нокти пигменти, трайни и естествени.

Подходящ за рисуване на нокти, за да създадете собствен дизайн на ноктите, може да се използва и за изкуствени нокти и естествени нокти.

Можете да го използвате с други продукти за нокти-арт (например, лак за нокти), който е много подходящ за UV-гелевых нокти / акрилни нокти / естествени нокти и т.н.

Помага ви да украсяват ноктите си и да направи вашите ръце по-привлекателни, това е чудесен избор за маникюрных салони и за лично ползване.

Забележка: поради различни дисплеи визуализация на снимката може да варира, както и всички елементи зависят от реални елементи

Технически характеристики:

Тип елемент: лак за нокти

Съставка: Алифатический полиуретан 74%, фотоинициатор 5%, мономер 10%, пигмент & въглероден титан 10%, органосиликон 1%.

Количество: 36pcs / set

Цвят: 36 цвята

Една бутилка: 8 мл

Размер на опаковката: 21.2 * 21 * 3 см / 8.35 * 8.27 * 1.18 в

Тегло на опаковката: около 477 г / 16.83 грама

Списък На Пакетите:

36 * парчета лак за нокти

1 * четка за нокти

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

4.ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

Етикети: арт нокти, Гел-Лак, набор от полигелей, dh пирони, lak, UV гел, Мойра нийл арт, гелевый ноктите, геллак UV, лак за нокти de

Обем 8 мл
Брой 12шт
Тип Елемент Гел За Нокти
Тип Гел-Лак
Брой парчета Комбо
Произход CN(произход)
Съставка Алифатический полиуретан фотоинициатор
НЕТО ТЕГЛО Около 477 г
Включено 1 36 * парчета лак за нокти
търговска марка ANSELF
Номер На Модела Anself 36 Цветен Лак За Нокти Nail Art Пигментоза Набор От

Напишете отзив

ANSELF 36 Color Nail Gel лак 8 мл маникюр Nail Gel лак е по-евтина цена пластмасова бутилка ярък цвят, блясък, лак

ANSELF 36 Color Nail Gel лак 8 мл маникюр Nail Gel лак е по-евтина цена пластмасова бутилка ярък цвят, блясък, лак

Описание: Този лак за нокти, гел е 36 цвята, 8 мл * 36, за да отговарят на вашите различни нужди, това е много удобен за използване на различни цветове могат да бъдат избрани, подходящи за различни случаи, е добър компаньон за вашите нокти.С

Свързани продукти