6/1012/20/24 Слотове Кожена Кутия За Часовници Витрина Ключова Заключване Пътуване Преносим Бижута Часовници За Съхранение Колекционер На Притежателя Организатор

Нов

15.54лв.

/ 24.28лв.

В наличност

Характеристики:

-Висококачествена кожена външен вид и мека кадифена интериор

-24 слота и меки подвижни възглавници-добре да защитава вашите часовници

-Висок клиренс за големи часа-чист и спретнат шевни прави на външния вид на красива

-Елегантен дизайн идеално се съчетава с всички домашни премяна

-Метална ключалка с ключ за допълнителна сигурност

-Мек интериор предпазва вашата колекция от повреди

Технически характеристики:

-Цвят: Черен

-Материал: изкуствена кожа, дърво, акрил

-Размер: 43*29*8.5 см

Съдържание На Пакета:

1 * кутия за съхранение на часове (часове в комплекта не са включени)

6 мрежи:

10 мрежи:

12 мрежи:

20 мрежи:

24 окото:

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоката по потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация .

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: ковчег за декорации в стил бохо, кутия за хапчета экоа, коробчатое пръстен, бижута от ледена кутии за бижута, органайзер за шестоъгълни ключове, витрина на бижутерия поставка, опаковка пощенска кутия, стилна поставка за бижута, обичай чанта drawstring, витрина legoes

Произход CN(произход)
Съдържание На Пакета 1 * кутия за съхранение на часове (часове не са включени)
Материал Изкуствена кожа, дърво, акрил
Номер На Модела корпус часа
Характеристики На Продукта съхранение на кутии за часовници
Цвят Черен
Опаковка За Бижута И Тип На Дисплея Седалките И Дисплеи
Тип Елемент Опаковане И Представяне На Бижута
търговска марка ZJCHAO

Напишете отзив

6/1012/20/24 Слотове Кожена Кутия За Часовници Витрина Ключова Заключване Пътуване Преносим Бижута Часовници За Съхранение Колекционер На Притежателя Организатор

6/1012/20/24 Слотове Кожена Кутия За Часовници Витрина Ключова Заключване Пътуване Преносим Бижута Часовници За Съхранение Колекционер На Притежателя Организатор

Характеристики: -Висококачествена кожена външен вид и мека кадифена интериор -24 слота и меки подвижни възглавници-добре да защитава вашите часовници -Висок клиренс за големи часа-чист и спретнат шевни прави на външния вид

Свързани продукти