Очила лупа студен топъл източник на светлина и лупа с led подсветка 12 обектив 3X 4X 5X 6X 7X 10X лупа с осветление

Нов

18.43лв.

/ 22.21лв.

В наличност

Очила лупа студен топъл източник на светлина и лупа с led подсветка 12 обектив 3X 4X 5X 6X 7X 10X осветени с лупа

OOTDTY

Тази иновативна лупа тип очила, с монтиране на стена, 2 led лампи, лесно може да се използва за четене на книги, четене на вестници, рисуване, бродерия, шивашки, гледане на цветя и растения и така нататък.

Характеристики:

Две каци с превръзка на очите и е с led подсветка.Всеки багажника с превръзка на очите и може да бъде оборудван с две лещи.Съответните увеличителни лещи могат да бъдат избрани в съответствие с размера на наблюдаваната обект.

Четиринадесет увеличительных лещи и седем лещи с различни увеличаване могат да бъдат монтирани на две стволовете за постигане на многократно увеличаване на effcets.Двадесет и една комбинация увеличение ви позволява да се постигне максимално увеличаване 25 пъти.

Бъчва и скоба са свързани с вътрешната и външната структура на оборачивать на зъбите, която може да се регулира и да фиксирате ъгъла на бъчва гъвкаво и отново според нуждите, и още е здрав.

Led осветителна лампа може да бъде оборудвана с два различни цветови температурни нюанси.Разлика в цветовата температура може да бъде взаимозаменяемой.При наблюдение за малки обекти може да изберете от три различни източника на светлина.Те са студени източник на светлина, светъл и топъл цвят и тъмния топъл цвят, които осигуряват по-добро комфортна работна среда за потребители.

Носа переносица директно отлита от неръждаема стомана и меко лепило.Може свободно да се регулира в съответствие с форма на моста на носа, която е подходяща за различните нужди на хората.

Ъгъл на наклон са огледало на багажника и ъгъл осветление led фенер souree може да се регулира така, че да е източник на светлина може точно да се отразят на наблюдаваната повърхност на обекта.

Технически характеристики:

Цвят: Бял + Черен

Материал на лещата: ABS & акрилна леща

Обектив: 3.0 X / 4.0 X / 5.0 X / 6.0 X / 7.0 X / 10X (21 комбинираното увеличение)

Фокусно разстояние: 20 ~ 166(фокусното разстояние на всеки увеличаване, моля, обърнете се към ръководството за потребителя)

Източник на захранване: батерия 3 * 1.5 V AAA (не са включени в комплекта)

Тегло На Продукта: Прибл. 90 г / мл 3,19

Тегло на опаковката: около 216 г / 7,64 грама

Размер На Опаковката: Прибл. 16.5 * 11 * 7.5 см / 8.3 * 6.1 * 2.56 в

Включен Пакет:

1 * с лупа

12 * обектив(3.0 X 4.0 X 5.0 X 6.0 X, 7.0 X, 10X)

1 * Скоростна Обектива

1 * Ръководство На Потребителя (На Английски Език)

Етикети: увеличете обема на, очила лупа недалновидни, увеличете стъкло, 30-кратна лупа с осветление, неон за PC, стъкло магнитно стъкло, стъклени увеличително стъкло, стъклена козирка увеличительный, Бележка на стъклото на фара, карта на лупи 5x

Източник На Светлина Led светлина
Материал Пластмаса
Предмет на Директен доставка
Със Светлината Или Без ДА
Произход CN(произход)
Стил стил на носене
търговска марка OOTDTY
Документ НЯМА
Номер На Модела J6PC9FF100693
Време 108

Напишете отзив

Очила лупа студен топъл източник на светлина и лупа с led подсветка 12 обектив 3X 4X 5X 6X 7X 10X лупа с осветление

Очила лупа студен топъл източник на светлина и лупа с led подсветка 12 обектив 3X 4X 5X 6X 7X 10X лупа с осветление

Очила лупа студен топъл източник на светлина и лупа с led подсветка 12 обектив 3X 4X 5X 6X 7X 10X осветени с лупа OOTDTY Тази иновативна лупа тип очила, с монтиране на стена, 2 led лампи, лесно може да се използва за четене на книги, четене на вестници,

Свързани продукти