Преобразувател на газова бутилка с поддръжка на автоматично изключване дълъг газова бутилка адаптер открит къмпинг котлон конектор прибори аксесоари

Нов

5.18лв.

/ 7.20лв.

В наличност

Адаптер се използва за свързване на дългия газова бутилка и горелка за намаляване на разходите.С подкрепата скоба, той има функция за автоматично изключване за фланец използването на сигурност.

Характеристики:

Група за стабилна опора газова бутилка не е лесно (на колелца.

Той има функция за автоматично изключване, липсата на изтичане на въздух след инсталация, осигурява сигурност.

Конектор се използва за свързване на стандартни плоски резервуарных печки и дълги канали за намаляване на разходите.

Лек, лесен за носене, лесен за инсталиране.

Подходящ за работа на открито къмпинг, пикник, барбекю и т.н.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав + Lastics

Размер деталя: 40 * 28mm / 1.57 * 1.1 in

Тегло на опаковката: 48 g / 1,69 грама

Размер на опаковката: 100 * 85 * 40 мм / 3.94 * 3.35 * 1.57 in

Употреба:

Адаптер се поставя в продълговата дупка на резервоара, се завърта на 1/5 от оборота по часовниковата стрелка, а след това се свързва с капак на горелката.

Забележка:

Само отделен конвертор, не съдържа източник на газ с бутилка.

На децата е забранено.

Моля, използвайте го в открито вентилация.

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Адаптер За Газова Бутилка

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

5. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

Етикети: бензин на газова бутилка, газова печка, газова преносима печка бутановая, 3 горелка газова, alocs pan, Булин, адаптери газови клапани, lpg, външна горелка, готварска печка, багажник газова печка

Модел конвертор бутилка газ
Горивата ГАЗ
Структура Едно парче
Приложим Вид Подправки Друго
Начин На Нанасяне инструкция
Нов Брой Ветроотражателя Няма предното щит
Брой потребители <3
Тип Газова Печка
Расходный материал No
Материал Алуминиева Сплав
С устройство за запалване или не не inclusive
Условия За Ползване Нормално Отворен

Напишете отзив

Преобразувател на газова бутилка с поддръжка на автоматично изключване дълъг газова бутилка адаптер открит къмпинг котлон конектор прибори аксесоари

Преобразувател на газова бутилка с поддръжка на автоматично изключване дълъг газова бутилка адаптер открит къмпинг котлон конектор прибори аксесоари

Адаптер се използва за свързване на дългия газова бутилка и горелка за намаляване на разходите.С подкрепата скоба, той има функция за автоматично изключване за фланец използването на сигурност. Характеристики: Група за стабилна

Свързани продукти