Покриване на кормилното колело за Hyundai LF Sonata 9 2016 2017 Nappa Leather Бод car-covers плета на волана

Нов

70.56лв.

/ 111.99лв.

В наличност

Покриване на кормилното колело за Hyundai LF Sonata 9 2015 2016 2017 Nappa кожа бод автомобилни седалките

Материал: естествена кожа напа 1. Функции: избор на естествено на първия слой на кожата на дребен рогат добитък, сигурност, нескользящая, за защита на оригиналния автомобил, дишаща, четири постоянни температури.Естествена кожа напа се различава от кожата от микрофибър. 2. ние приемаме за персонални митниците, моля да ни кажете си дизайн и идеи. моля, отбележете вашите специфични модели автомобили на автомобила преди да направите поръчка за, така, както забележете кожа/цвят на кожата, линия/цвят бод, има ли необходимост от пробиване/дупки/пефорированный, дали нуждата за марка на 12 часа. 3. по-горе размер за ръчно измерване на плочки, поради лични техники за измерване се различава, може да бъде 1-3 см грешка физическо. 4. размер на изображението на страницата с информация за продукта ще има някои грешки, между действителния размер.Това е частен автомобил, а това значи, че конкретен размер зависи от модела на колата.

Забележка: нашата капак адаптирана за вашия управление на волана и колелата на автомобила с първоначално кожата.Така че, не е нужно да се свали оригиналната кожата си, вие можете директно да инсталирате нашият калъф.

Ако си на кормилното колело не оригиналната на кожата, моля, оставете ни съобщение, когато правите поръчка.

Цялата част на кожата слезается от едър рогат добитък, мекота на различните части е различна, кожата на корема е един от най-меките, така че на капака ще бъде малка извивка, но когато затянете капак, тези фини бръчки ще изчезнат, само естествена кожа може да се появи това явление, ако нямате нищо против, моля, сложи поръчка с повишено внимание.

!!!Ако имате някакви проблеми с поръчката.Моля, моля, свържете се с нас на първо без колебание, преди да ни остави на върха.Ние ще ви отговорим и да решим проблема възможно най-скоро, докато не сте доволни!

Ако вие не кажете ни свой собствен дизайн, ние ще Ви изпратим стоката като първия дизайн на изображението. "Heated" - това е нашата марка, така че кутията на волана не може да се загрее.

Етикети: Хендай Соната ЛФ, соната, dn8 соната, hyundai sonata, калъф за ключове на hyundai i30 хечбек, hyundai grandeur кожена капак на кола управление, dragon ball nappa, нагревател с висока температура, hyundai lf sonata, нагревательное колелото

Група от клиенти Водачът на колата
търговска марка Топъл
Широчина На Продукта 10.2cm
Сертифициране На Входящи Тестове ISO9001
Диаметъра На Продукта 49.5cm
Името На Модела за Hyundai LF Sonata 9 2015 2016
Тегло Деталя 0.25kg
Вид На Материала естествена кожа
Материал Напа
Дължина На Продукта 49.5cm
Тип Елемент Tampa do volante carro do
Височина На Продукта 0.5cm
Характеристика Цвят изчезва в продължение на дълго време
Функция 1 плета на волана
специални характеристики издръжлив на употреба

Напишете отзив

Покриване на кормилното колело за Hyundai LF Sonata 9 2016 2017 Nappa Leather Бод car-covers плета на волана

Покриване на кормилното колело за Hyundai LF Sonata 9 2016 2017 Nappa Leather Бод car-covers плета на волана

Покриване на кормилното колело за Hyundai LF Sonata 9 2015 2016 2017 Nappa кожа бод автомобилни седалките Материал: естествена кожа напа 1. Функции: избор на естествено на първия слой на кожата на дребен рогат добитък, сигурност, нескользящая, за защита

Свързани продукти