Пазете Се От Лай На Кучето Игри Новост Шега Играчка Не Мога Да Понасям Подарък Игра На Дъска За Семейството На Партията Забавни Играчки За Деца, Образователни Игри, Кукли

Нов

14.56лв.

В наличност

Очила куршум: 1, забавно и се чудя: тази играчка е супер забавно и чудесно за групови забавни игри.Жестока симулация те кара да се чувстваш развълнуван и нервен в играта.

2.вълнуващи и интересни: смесете карти заедно и ги сложи в купа пред кучето.Играчът избира карта и трябва да се използва форцепс, за да премахнете съответната кост от кучешки купички.Можете също така да чуете лай на куче, което е много вълнуващо и интересно.

3.развитие на детето: да се подобри координацията на ръцете и очите на децата, в случай на неяснота на нервите.Играчки, подходящи за родители и деца, за да играят и да се подобри скоростта на реакция.

4、точно подобрено: при стресови условия координация на ръцете и очите при децата е точно подобрена.Страхотни игри в страната или в ежедневието.

5.Как се играе: първо кликнете върху тялото на кучето надолу, след това сложете го на главата и завийте надясно, докато той не ще издаде лек звук на "натискане", за да изглежда като смърт положение.Възможни кости разбърква добре и се поставя в купа с ориз куче, след това внимателно се мъчим купа с ориз за кучета от дясната страна на сет надясно, за да включите захранването.Използвайте пинсети, за краката, за да премахнете тазовата кост на кучето.Ако костта е взето в процеса на пробуждане на кучето, това куче внезапно се изправя.

Характеристики:

1. Като родител, смятате ли, че е важно да направят децата щастливи?Замисляли ли сте се за това, как да отнеме децата си в ресторант или в движение?Смятате ли, че детето ви прекарва твърде много време пред телевизора, таблета или мобилния телефон?Ние сме винаги е подчертавал значението на висококачествени и безопасни продукти.Нашите играчки са тествани в съответствие с най-строгите стандарти за безопасност и качество и отговаря на най-високите очаквания.Ние се фокусираме върху отглеждането на неограничен творчески потенциал, като се стреми да развива въображението, проучване и координация.Ние сме пълни с ентусиазъм по отношение на образователни играчки, и ние се стремим, че всички деца са прекарали своето детство, изпълнено с радост и щастие.

2. когато двама или повече човека играят заедно, играта може да ви донесе щастлив приятелство.

продуктовата носи етикет за услугата:

Детска електронна играчка за домашни любимци*1

Картичка*14

Кост*24

Плащане:

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да проверите веднага след Поръчката, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

Етикети: гимнастичка, Играта, стари игри сватба, лающая куче играчка лот, фалшиви розыгрышные играчки, лоша игра за кучета, лоша играчка за кучета, компанията игри реколта, dixit, игра за възрастни

Номер На Модела Пазете Се От Лаят Кучета Игри
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Пазете Се От Лай На Кучето Игри Новост Шега Играчка Не Мога Да Понасям Подарък Игра На Дъска За Семейството На Партията Забавни Играчки За Деца, Образователни Игри, Кукли

Пазете Се От Лай На Кучето Игри Новост Шега Играчка Не Мога Да Понасям Подарък Игра На Дъска За Семейството На Партията Забавни Играчки За Деца, Образователни Игри, Кукли

Очила куршум: 1, забавно и се чудя: тази играчка е супер забавно и чудесно за групови забавни игри.Жестока симулация те кара да се чувстваш развълнуван и нервен в играта. 2.вълнуващи и интересни: смесете карти заедно и ги сложи в купа пред

Свързани продукти