Палатка телескопичен прът брезент полюс преносим лесно регулируем алуминиев прът за къмпинг туризъм тенти тента accessioies

Нов

26.50лв.

/ 40.77лв.

В наличност

Палатка телескопичен прът брезент полюс преносим лесно регулируем алуминиев прът за къмпинг туризъм тенти тента accessioies

Точки куршум: сплав 1、премия алуминиев: изработен от алуминиева сплав, тези пръти са много силни, така, че те ще имат по-добра стабилность.Те са леки и устойчиви на корозия, което ги прави подходящи за плаж, къмпинг.

2、множество цели: леки полюс на палатка соответствующ за backpacking, hiking, се установяват на лагер, хамак, подслон или тента, контролирано водоустойчивого полюс тъкан вашия перфектен преносим необходимия детайл.

3, телескопични пръти: телескопични пръти се регулират по височина и регулируем прът tarps се простира от 27,56 инча(около) до 83,86 инча(Около), което дава възможност за получаване на височина, която е необходима за разпъване на палатки или tarps.

4、Лесно Веревк-отстраняване на грешки: двойна отвора на главичката на рамената може да се използва за да се определи книга въже обработват вятър, и сплющенное основата може да осигури големи подкрепа и сила.

5、лесно да се съхранява: на прът може да се сгъва в един с дължина на 29,92 инча(около), който е компактен, лесен за съхранение.Можете да го вземете със себе си навсякъде и бързо инсталиране на вашия брезент или на палатка.

Характеристики:

1. премиум алуминиева сплав: изработени от алуминиева сплав, тези пръти са много трайни, така че пръчката е по-добра стабилност.Те са леки и устойчиви на корозия, което ги прави подходящи за плаж, къмпинг.

2. множество цели: леки полюс на палатка соответствующ за катерене, пешеходен туризъм, къмпинг, хамак, подслон или тента, регулируема водоустойчивый полюс тъкан Вашия перфектен преносим необходимия детайл.

3. телескопични пръти: телескопични пръти се регулират по височина и регулируема на платно прът се простира от 27,56 инча(приблизително) до 83,86 инча(приблизително), което дава възможност за получаване на височина, която е необходима за разтягане в продължение на палатки или tarps.

4. лека Веревочк-отстраняване на грешки: двойна отвора на главичката на рамената може да се използва за да може да се заключва веревочку на вятъра, и сплющенное основата може да осигури най-голяма подкрепа и сила.

5. лесен за съхранение: прът може да се сгъва на този, който е с дължина 29,92 инча(около), който е компактен, лесен за съхранение.Можете да го вземете със себе си навсякъде и бързо инсталиране на вашия брезент или на палатка.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав

Цвят: черен, шампанско

Височина(около): втянутая 70 см/27,56 инча - растянутая 213 см/83,86 инча

Местоположение: етаж се разполага на лагер, навес на двора

Тегло(приблизително): един 510 г, общо тегло 1060 грама

Етикети: полюс прозорци регулируем, лагерная жердь, делото Градински овчарски скок, палаточные регулируеми стълбове, шест бреза, битумен бреза, телескопична шатровый стълб naturehike, телескопични колони, поляците европейците, открит палатка за партита

Диаметър на
Тегло single 510g, total weight 1060g
Тип Аксесоар Друго
Материал Алуминиева Сплав
Цвят Черен, Шампанско
На сцената открит къмпинг, навес в двора
Височина втянутый 70 см/27,56 инча - отпусната 213 см/83,86 инча
Тип Палатка За 1 - 2 Човека
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Палатка телескопичен прът брезент полюс преносим лесно регулируем алуминиев прът за къмпинг туризъм тенти тента accessioies

Палатка телескопичен прът брезент полюс преносим лесно регулируем алуминиев прът за къмпинг туризъм тенти тента accessioies

Палатка телескопичен прът брезент полюс преносим лесно регулируем алуминиев прът за къмпинг туризъм тенти тента accessioies Точки куршум: сплав 1、премия алуминиев: изработен от алуминиева сплав, тези пръти са много силни, така, че те ще

Свързани продукти