Лимитированная серия Green thorn OEM Foundry Tacture Pen Tool Кътър Titanium Multifunctional Survival Pen,EDC Equipment

Нов

142.42лв.

В наличност

ограничена версия на F95 сгъваем нож от титан сплав тактически инструмент за премахване на дръжката, зелените бодли: OEN дръжка материал дръжки: TC4 титан сплав материал на главата на винта: 420 Тегло: 51 грама Забележка: отвертки е подходящ само за разрушаване на зелен напукани истински складного ножа F95 и руската истински серия сгъваеми ножове F95!Ако имитируете, тогава може да се разглобяват!Ние не носим отговорност за всички последици!

1 измерване на данни

(1).поради използването на различни методи на измерване на данни и инструменти, ще има едно малко отклонение, моля, преобладават в натура!

(2) тъй като изображението не може да бъде напълно откъснато, ако искате да научите повече информация за даден продукт, моля свържете се с нас!Благодарим ви!Ние ще се свържем с вас, преди да изпратите, за да потвърдите!Ако не можете да отговорите навреме, ние ще изпратим по подразбиране е случаен!Всичко, за да се получи в природата!

(3) внимание: тъй като производител променя без предизвестие произход или някои аксесоари в опаковката на продукта, отдел не може да гарантира, че клиентът ще получи стоката и ще запази точно такова изображение, както и източник на инвестиции.Само за това, за да сте сигурни в автентичността!И да се гарантира, че новото, в съответствие с основният пазар.Ако в магазина не се обновява, моля, разберете!

2. цвят на проблема

(1) Цветът е неизбежен, дисплей на всеки човек не е един и същ набор от не един и същ цвят не е един и същ!Снимайте светлина и ъгъл ще направи изображението производство на разликата в цвят!

(2) промени в цвета на продукта, като производствени партиди и производство в различно време!

3. За разликата в теглото

(1) правилното за масово производство и време за продукта, което отличава лечение на точността не може да бъде 100% точна!Теглото на всеки ножа също е различен, грешка в 7 12 грама!

4. въпроси за качество

(1) стоки в Завод за опита, разглеждане, перевозкы на пратката преди ние отново ще бъдем строги тестове, с непокварени, стоки поставени в линия с изискванията за качество!Ние не позволяваме на нашите клиенти да се съмняват в качеството на продуктите, в съответствие със собствените си разбирания!Качество и цена относительны!Ако имате по-голямо търсене, съжалявам, моля, внимателно да се купуват!

(2) полученият продукт не позволява на личния демонтаж, монтаж, подмяна на части!За самовольный разрушаване акт ние не носим отговорност за качеството на обслужване след продажбата на продукта!

1) Уверете се, че не по-малко от 18 години, когато купувате тези продукти.

2) почистете нож чиста и суха кърпа, когато можете да получите на продукти.

Етикети: makita дръжка на отвертка, нож с зелен шипом, нож dicoria, на съд за леене, Микротех, пържени набор от отвертки, зелен трън, бруто набор от отвертки, нокът на мечка от неръждаема стомана, дръжката на дисплея

Тип Комплект Отвертки
Характеристики нескользящий материал
Номер На Модела Дръжки от мечи нокти
Шик No
Пакет Под 5шт
Приложение Икономическата Нож
Материал неръждаема стомана
С Дръжка Или Не ДА
Вид На Главата На Винта Накрайник
търговска марка дикория

Напишете отзив

Лимитированная серия Green thorn OEM Foundry Tacture Pen Tool Кътър Titanium Multifunctional Survival Pen,EDC Equipment

Лимитированная серия Green thorn OEM Foundry Tacture Pen Tool Кътър Titanium Multifunctional Survival Pen,EDC Equipment

ограничена версия на F95 сгъваем нож от титан сплав тактически инструмент за премахване на дръжката, зелените бодли: OEN дръжка материал дръжки: TC4 титан сплав материал на главата на винта: 420 Тегло: 51 грама Забележка: отвертки е подходящ само

Свързани продукти