Nopersonality Дами Водоустойчива Изкуствена Кожа Малка Раница Сладък Corgi Печат Мини Чанта Раница За Тийнейджър Момиче Ежедневни Партия Daypack

Нов

32.02лв.

/ 41.59лв.

В наличност

1.най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами.Ако имате нужда от други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато направите поръчка.

2.пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.

3. уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.

1.Ние безплатна доставка въздушна поща стълб кит постигаме.Безплатна доставка Epacket в Русия и САЩ,и повечето страни в рамките на 14-55 работни дни.

2.ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-5 работни дни, след потвърждение, пълно плащане,ако плащането не е възможно,вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.

1.Всички продукти са тествани преди да изпратите,така че,ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие можете да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка.

2.цената на доставката и възлагане не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по възстановяване и повторна доставка.

3.всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия,включително кутия и аксесоари,направени от хора дефекти не са гарантирани,като счупени,надраскани и така нататък.

4.Foy всички подробности,моля изпратете EMS или местна поща, когато изпратете обратно.

1.ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2.в предвид на това че вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашата кауза,ние sincerly каним ви да се излезе на положителен резултат от експозиция 4/5star за нас, ако сте удовлетворяетесь с нашите продукт и servece.Това ще ви отнеме само 2 минути, но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.

3.моля, свържете се с нас преди да спорите или напускане на всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.

Етикети: естествена кожена чанта дамска чанта, раница женски, Раница, образец на детска раница, кожа малка раница, corgi уелски, универсален твърд раница, раница карикатура, ретро раница женски дизайнер, задната част на чантата

Персонални ДА
Вид На Модела Отпечатъци На Животни
Основен Материал PU
Тип Раници Меки корици
Дъждобран No
Украса НЯМА
Вид Дръжка/Ремък Твърда Дръжка
Директен доставка ДА
Стил Ежедневни обувки
Носеща Система Физиологична Крива На Гърба
образи на продукта жена кожена раница на рамо чанти
Тип На Затваряне светкавица
Обърната Материал Изкуствена Кожа
Интериор Джоб За Мобилен Телефон
Името На Елемент кожена лента за носене през раница
Техника Щамповане
Пол ЖЕНИ
Външен вид Твърди Чанта
търговска марка nopersonality
Тип Елемент жена раница от мека кожа
Номер На Модела Z4
Стил На Елемента раница дам кожена
Обемът на По-Долу 20 Литра

Напишете отзив

Nopersonality Дами Водоустойчива Изкуствена Кожа Малка Раница Сладък Corgi Печат Мини Чанта Раница За Тийнейджър Момиче Ежедневни Партия Daypack

Nopersonality Дами Водоустойчива Изкуствена Кожа Малка Раница Сладък Corgi Печат Мини Чанта Раница За Тийнейджър Момиче Ежедневни Партия Daypack

1.най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами.Ако имате нужда от други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато направите поръчка. 2.пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките

Свързани продукти