Jonsbo High-quality V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB

Нов

14.10лв.

/ 20.13лв.

В наличност

Jonsbo High-quality V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB Jonsbo V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB Motherboard

Характеристики:

1.плочи от алуминиева сплав комбинация от бордови и междинни акрилни плочи от двете страни може да се избегне остаряването и уязвимостта на един единствен материал и могат да бъдат използвани като дългосрочни компоненти.

2. напълно anode процес може да поддържа трайност текстура на повърхността и запазване на цвета на непроменено в продължение на дълго време.

3. 10шт прекрасна светлинен ефект мъниста могат да бъдат определени,които могат да бъдат използвани с основната платка с 3-пинов 5V АРГБ пин-код или подготвени 5V АРГБ контролер друг.Група може да направи много режими на преобразуване цветове, като дъга, един цвят, за да диша, flash, победи с музика, ETK.

Технически характеристики:

Приложим вид на дънната платка:дънна Платка с 3 Pin 5V ARGB пин.Ако не, трябва да си купя друг контролер 5V ARGB за използване.

Интерфейс: 5V 3Pin интерфейс + 7Pin интерфейс

Напрежение: DC 5V

Светлинен Ефект: Режим На Дъгата, Многоцветен Цикъл, Дъгата Поток, 7 Цвята Осветление На Завоя Валяк

Материал: алуминиева сплав + ABS

Цвят: Сребрист

Размер: 230 X 48 X 15 мм/9.06 X 1.89 X 0.59"

Бележки:

1. поради различни монитора и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.Благодарим ви!

2. Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 X Поддръжка На Видео Карти

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време За Доставка:

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Етикети: меден радиатор, ARGB, снимка в рамка, led rgb, corsair rgb, нещо джонсбо, Алуминиев плача, графични карти palit, стойка gpu, 5V ARGB

Документ CE
Приложение На Корпуса
Натоварване Течността, Работещи Лагер
Характеристика Поддръжка на RGB
Произход CN(произход)
На линия НЯМА
Съвместим процесор Графика
търговска марка йонсбо
Материал На Радиатора Алуминий
Шум 18 dba
Регулатор На Скоростта На Въртене На Вентилатора 2000 об / мин
Тип Радиатор
Номер На Модела Дънната платка е с 3-пинов конектор 5V ARGB пин
Пакет ДА
Живот На Вентилатора 100 000 часа
Интерфейс На Храна 3pin

Напишете отзив

Jonsbo High-quality V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB

Jonsbo High-quality V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB

Jonsbo High-quality V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB Jonsbo V3 Gorgeous Graphics Card Support Frame Chassis LED Video Card Holder Bracket for 3 Pin 5V ARGB Motherboard Характеристики: 1.плочи от алуминиева сплав комбинация от бордови и междинни акрилни плочи от двете

Свързани продукти