Ръчно изработени старинни малки квадратни ацетатные рамки за очила пълна дограма унисекс очила HP209

Нов

51.99лв.

/ 80.00лв.

В наличност

Реколта Малък Квадратен Дизайн.

Ръчно Изработени Ацетатный Материал.Високо Качество, Която Не Може Лесно Да Бъде Счупена.

Те идват с прозрачни безрецептурными пластмасови лещи,които могат да се носят директно за мода.това може да се заменя с обективи Rx.Ние оптически магазин. моля чувствайте свободни да се свържете ние ако имате нужда от обектива Rx установен в тази рамка eyeglass.

Материал: Ацетат

Цвят: Черен, Сив, Костенурка, Crystal

Състояние:чисто нов

Преди покупката на този продукт,моля,уверете се, че тази рамка е подходяща за вас, детайли измерване, моля, вижте графиката взривяването.

ЧЕРЕН

КОСТЕНУРКА

СИВ

CRYSTAL

За нас

Ние продаваме на ALI-EXPRESS с 2010 г. и сме в Китай.Ние сме специализирани в модни стоки.Нашата цел се състои в това, да осигури конкурентни цени, високо качество на продуктите, бърза доставка и отлично обслужване на клиенти за нашите клиенти.

Ако искате по-голям избор,моля, посетете нашия магазин.Доставка

* Детайли ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.

* За клиенти от САЩ,Великобритания,Австралия и Канада стоки ще бъдат изпратени в електронен пакет от Китай с проследяване,обикновено това отнема 7-15 дни на пристигането си,но срокът за доставка ще зависи от дестинации и други прецизни фактори,които не можем да контролираме.

*За клиенти от повечето страни,тъй като обикновено това отнема 15-40 дни на пристигането си, но времето за доставка ще зависи от дестинации и други прецизни фактори, които не можем да контролираме.

* Ние кораб на стоки в съответствие с вашите предоставената информация, адрес, така че, моля, уверете се, че вашия получающем адреса, преди да купите.

* Ако купувачът не е получил информация след време, след като сме обещали, моля, свържете се с нас преди да отидете всяка обратна връзка или повишаване на всеки спор.

Ако купувачите нужда от експресна доставка, моля свържете се с нас, и това ще изисква допълнително заплащане на пощенските разходи.Условия на продажба искаме да ви опит в пазаруването в интернет е без риск.Ние мислим, че ще обикнете нашите продукти и ще разберете, че понякога е трудно да закупи стока, не е като наистина е в състояние да го усетим, по тази причина, и като част от нашия 100% гарантирано удовлетворение или вашето пълно връщане на парите .Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина, просто изпратете го обратно нас в рамките на 14 дни от датата на получаване за пълно възстановяване на покупната цена (първоначална цена за доставка не се възстановява) или за споделяне.Всичко, което искаме, е да сте написали нас по електронната поща, номер на разрешение за връщане.Моля, уверете се, че продуктът е в същото състояние, в което сте го получили.Свържете се с нас ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас чрез имейл.

Етикети: рамки за очила parzin, бетсион, мъжки ацетатные очила, ацетатное колие ръчна изработка, каркасное стъкло, сребърни рамки за очила, рамки за очила дамски, рамки за очила, рамки за очила малка, рамки за очила lei

Номер На Модела HP209
Пол Унисекс
Аксесоари За Очила КАДРИ
Вид На Модела Домашни любимци
Тип Елемент Аксесоари За Очила
търговска марка бетсион
Материал На Рамката Ацетат

Напишете отзив

Ръчно изработени старинни малки квадратни ацетатные рамки за очила пълна дограма унисекс очила HP209

Ръчно изработени старинни малки квадратни ацетатные рамки за очила пълна дограма унисекс очила HP209

Реколта Малък Квадратен Дизайн. Ръчно Изработени Ацетатный Материал.Високо Качество, Която Не Може Лесно Да Бъде Счупена. Те идват с прозрачни безрецептурными пластмасови лещи,които могат да се носят директно за мода.това може

Свързани продукти