Нов сензорен екран за 7" IRBIS TZ725E TZ725 E tablet Touch panel Digitizer Sensor

Нов

8.00лв.

В наличност

1.) Ние не сме професионален фотограф, така че на снимките не са много деликатни, всички снимки,които показват онлайн, направени реални образци, така че, моля, уверете се, че вашите детайли съвпадат с нашите снимки!моля, вижте снимката внимателно и се уверете , че това е точно този,който ви е необходим, ако не сте сигурни, моля, свържете се директно с нас и ни изпратете вашата снимка или не.Ние не носим отговорност за погрешно залози .Благодаря Ви за вашето разбиране !!!Благодаря

Моля, не купувайте, ако не приемате съвместим цифров преобразувател със сензорен екран, клас А+ с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашето име / описание /снимка на състоянието не се предлагат на пазара, благодаря!

2.) моля добросердечно излезте ни точно вашата пълното име (особено купувач от BG ) & номер на телефона , когато попълвате вашите данни, както купувачът, така, че куриерът ще доставка на вашите детайли навременни и лесно.

3.) Не поставяйте сензорния екран и LCD екран в колата си преди изпитването.

4.) ние пометим подробности като "образец" или "подарък" с по-ниска стойност на продукта, за да ви помогне да намалите или избегнете GST или VT или други данъци върху вноса.

Продавачът не носи отговорност за каквито и да е данъци и митнически такси на вашата страна!Благодаря

По-горе и следните разпоредби влизат в сила веднага след, като вие ще поставите поръчката!( Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване.)

Вие най-добре си поръчате 2 елемента,тъй като това е чупливи предмети.

1.) Ние само Acept Набирателни, за други начини на плащане, моля, свържете се с продавача, преди да започне наддаване.

2.) цените не включват никакви мита и данъци.Плащането се елиминира в рамките на 7 дни след приключване на търга.неплатен търг ще бъде центъра н www.ravda-dom.com.

1.) стоки се изпращат извън рамките на 2-5 работни дни след подтверженной плащане.Безплатна доставка се извършва чрез въздушна поща Китай/поща HK Post Mail; Ние ще номер за проследяване за всички методи за доставка.Можете да го следите на своя официален уебсайт уебсайт.

2.) Ние не носим отговорност за транзитно време на превозвача.Тази информация се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.

3.) купувачите от Бразилия трябва предварително да предостави на CPF номер,ако сте избрали DHL или UPS,в противен случай ние трябва да го изпратите чрез EMS.

4.) Напълно купувачите трябва да плащат допълнителна такса за обслужване на далечна областта на ДХЛ,Упс Или Федерална Експрес ,но липсата на изисквания за ЕМС.

5.) срокове за доставка могат да варират, в частност, по време на периоди или на неблагоприятни метеорологични условия. моля, не отваряйте спор, докато не се свържете с нас.Ако срочны ,моля добросердечно изберете DHL или друга експрес !

Етикети: калъф за ирбиса sp541, dexp ursus s670, тест garmin zumo 660, сензорен лабиринт 7, мека таблетка, 7-инчов сензорен екран, 7-инчов таблет, стъкло Ирбис тз897, Ирбис sp542, android таблет

търговска марка Чи Hande
Вид На Продукта Touchpad Таблет
срок на доставка В рамките на 24 часа, след като сумата пристигне в условно депозиране
БРОЙ В наличност
Безплатна доставка Поща Стълб Кит
За Проследяване Не. ДА
Съвместим Марка Универсален
Продажбите на едро Поддръжка
Размер На Дисплея 10~13 инча
Тип На Екрана Капацитивен Екран
Номер На Модела За таблет с докосване на екрана TZ725E touch screen
Размер 7 -инчов
Място на произход на стоката

Напишете отзив

Нов сензорен екран за 7

Нов сензорен екран за 7" IRBIS TZ725E TZ725 E tablet Touch panel Digitizer Sensor

1.) Ние не сме професионален фотограф, така че на снимките не са много деликатни, всички снимки,които показват онлайн, направени реални образци, така че, моля, уверете се, че вашите детайли съвпадат с нашите снимки!моля, вижте снимката внимателно

Свързани продукти