безплатна доставка >>>>>>>>>>благороден jewelr 10-11 мм натурален таити Южно море бели перли колие 45 см 14

Нов

108.53лв.

/ 155.03лв.

В наличност

Добре дошли на дребно и на едро, търговия!

ако имате нужда от сертификат ,моля платете стойността на сертификат за 35$

Най-ниска цена!Отлично качество!

Можете да смесвате различни неща заедно;

Доставка

1. Безплатна доставка на разположение: ние изпращаме продукти въздушна поща стълб кит или въздушна поща стълб на Хонг конг. време перевозкы на пратката 10-25 работни дни, за голяма част от страната(до САЩ / Канада / Австралия / Свързани Королевству).15-35days на повечето страни в Европа.

2.ние също така осигуряваме спешно ЕМС(5-10 дни),ДХЛ(4-7дайс) или упс(4-7 дни).Цена е по-висока от стандартната Пощенска плащане, около $20 или по-висока.Начин за доставка ще зависи от размера на поръчката.

3. ние ще използваме вашия адрес за доставка, заведено в www.ravda-dom.com, като адрес за доставка на стока.Ако искате да промените адрес, моля, свържете се с нас веднага след плащането.

4.Ако поръчате по-малко от 200 щатски долара,ние ще изпратим стоката въздушна поща стълб кит или въздушна поща стълб HK,повече от 200 долара ще безплатна доставка DHL ,EMS или чрез други транспортни компании, благодаря!

Коментари

1. Ако сте доволни от детайли и нашите услуги,моля,отделете време, за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди, ние с удоволствие ще направим същото и за вас.

2. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!

Правила за връщане

Имате 0 рискове за транзакцията: ако не сте доволни от стоки, които можете да получите, ние ще изпратим замяна, или ще ви възстановим цялата плащане, само ако стоките ще бъдат изпратени обратно в рамките на 3 дни от датата на получаване.

Моля, обърнете внимание: ние не покриваме всички предмети за щети след употреба на или в резултат на увреждане на вода.

Етикети: ювелири, перлата на ухото, материал естествена перла, фенаси Пърл, бляскавите колие, висулка с фъстъци, черни таитянски перли, въже Перлена натурална, комплект дреха кимоно, Колие 14к

Тип Елемент Колиета и гердани
Пол ЖЕНИ
Тип Сертификат NGTC
Номер На Модела mm
Централен Камък Перлата на
Номер На Сертификат трябва +35$
Страничната Камък Перлата на
Глоба или мода Добре
Тип На Метали Жълто Злато
Тип Колиета Веригата Колиета
Форма\модел КРЪГ
Размер На Кулон mm
Стил Модерен
търговска марка NoEnName_Null
Моторен Тип Веревочная Верига
Случай Годеж

Напишете отзив

безплатна доставка >>>>>>>>>>благороден jewelr 10-11 мм натурален таити Южно море бели перли колие 45 см 14

безплатна доставка >>>>>>>>>>благороден jewelr 10-11 мм натурален таити Южно море бели перли колие 45 см 14

Добре дошли на дребно и на едро, търговия! ако имате нужда от сертификат ,моля платете стойността на сертификат за 35$ Най-ниска цена!Отлично качество! Можете да смесвате различни неща заедно; Доставка 1. Безплатна доставка

Свързани продукти