вибратор пръст,вибратор с дистанционно управление,вибратор пеперуда,масажор на простатата,вибратор от секс играчки за жени,вибриращи бикини

Нов

40.50лв.

/ 76.43лв.

В наличност

За продукта:

2019 - специален дизайн отгледа 10х10 режима на надраскване и вибрации, функция отопление, гласово управление, носимые и преносими устройства. Waterproof.it волята си става най-интересната играчка, която може да задоволи всичките ви желания.

Комбинация от режими отгледа 10х10 - 10 режима на вибрации от лек до много силен, 10 режима на драскотини от бавно до много бързо, само на 100 режими за вас, за да има разнообразие от фини преживявания.

Интелигентен отопление - горната част от него може да достигне 42 градуса, ви носи най-реалистични усещания от дрочащего секс.

Гласово управление - уникален режим, който може да ви направи способни да управляват пръчка по гласа и, толкова по-силен глас, толкова по-силно чувство.С помощта на този режим, можете да се наслаждавате на напълно случайни усещания.

Носене дизайн - ергономичен невидим носене дизайн, изработен от висококачествен силикон, носене навсякъде, не е лесно подвижен.

Гаранция

Пълно връщане на парите, ако стоката не отговаря на описанието или е дефектен. (Моля, не се колебайте да се даде един лош преглед или неутрален коментар, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти навреме, ние вярваме, че споделянето ще ви позволи да получите най-добри резултати.Благодаря)

За Продукта

Всички продукти са 100% чисто нови, работещи и внимателно се проверяват, преди да бъдат изпратени.

Всички бижута са изработени от медицинска материал, 100% безопасни, безвредни за организма.

За Доставка

Можем да доставим поръчката в рамките на 5 работни дни.Време за доставка ще варира в зависимост от различните страни и ще зависи от времето, pubilc празници и така нататък.Ако поръчката не е получена в взетото време, моля, свържете се с нас.

Какво да направите, ако вие сте изправени пред проблем на продукта

Моля използвайте продукт според ръководството на продукта, на първо място, ако все още не можете да го използвате, моля, свържете се с обслужване на клиента по време, моля, дайте воля на спор по свое желание, ние се вярва, че съобщението е много по-добро отколкото спор.

За Работното Време На

Поради разликата във времето ще има забавяне в комуникацията, но съобщения ще отговори в рамките на един работен ден.моля, бъдете търпеливи.

За нас

Ние гледаме на клиентите си като наши приятели.Ние се надяваме, че можете да пазарувате при нас с голямо щастие и по-малко безпокойство.вашата подкрепа е много важна за нас, моля, не забравяйте да ни остави на 5-звездочную обратна връзка.

Етикети: дистанционно вибратор реалистичен, изправен зайци вибратор, мъжки анален кука, масажор за простатата, тестисите, на моите секс играчки, секс-играчка, масаж на простатата, да вибрира, Секс, клетка за целомъдрието ht

Номер На Модела LJK56
Тип Елемент Вибратори
Произход CN(произход)
Характеристики На Продукта Люлка-масаж
търговска марка S-HANDE
Шум По-малко от 40 децибела
Материал Висококачествен силикон + нетоксичен ABS
Размер 4.72in*3.74in
Режим На Вибрация 10 Режима На Вибрации
Характеристики на продукта 1 Отопление при постоянна температура
Начин На Зареждане Зареждане чрез USB
Водоустойчив ниво IPX 7 водоустойчив
Характеристики на продукта 2 Вагинален вибриращ масаж
Секси, Предполагащи No
Сертифициране На Качеството На Продукта 3C
Непристойная Снимка No
Тип Точка G
Пакет Пакет за поверителност

Напишете отзив

вибратор пръст,вибратор с дистанционно управление,вибратор пеперуда,масажор на простатата,вибратор от секс играчки за жени,вибриращи бикини

вибратор пръст,вибратор с дистанционно управление,вибратор пеперуда,масажор на простатата,вибратор от секс играчки за жени,вибриращи бикини

За продукта: 2019 - специален дизайн отгледа 10х10 режима на надраскване и вибрации, функция отопление, гласово управление, носимые и преносими устройства. Waterproof.it волята си става най-интересната играчка, която може да задоволи всичките

Свързани продукти