2018 Мери Питър Пан Акварел Разтегателен Възглавница За Декорация На Дома Приказка Принцеса Герой, Героиня Калъфка Калъфка

Нов

4.69лв.

/ 7.68лв.

В наличност

Материал: Лен/Памук

Размери на продукта: 45X45CM / 30X50CM

Грижа За Измиване:

1 .максимална температура на пране на 40 градуса по Целзий. 2. липсата на белина. 3. дръж се да изсъхне на сенчесто място. 4. Не Химическо Чистене.

Напомняне!

1. цялата капачка възглавници еднопосочна печат,а задната част-чист цвят на коноп.

2. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.

3. Ние гарантираме,че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

1. Ние сме една фабрика.Ние винаги се придържаме към най-добрите продукти и услуги за вас и вашите приятели.

2. къде купувате продуктите на фирмата имат проблеми с качеството, моля, направете снимка на нас след получаване в продължение на седем дни, ние отново ще ви изпратим безплатно любимата си продукт, който е наш ангажимент.

Забележка: Добре дошли на едро за продажба и изработка по поръчка на 3D печат своята практика за възглавници.Моля, използвайте количката, за да добавите продукт, по-голяма поръчка, по-голяма отстъпка!

1. моля, проверете информацията за проследяване на уеб сайт за проследяване.

2. моля, свържете се с нас по пощата, електронната поща или търговския мениджър.

3. Проверете опаковката и стоката.

1 .Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, така че много благодаря!

2 .Ако нашите продукти или услуги, които не отговарят на вас или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и да ни даде шанс да се подобри ситуацията, преди да отворите спор или да се оставят някакви отзиви.

Етикети: За дома, покриване на стола за, калъфки etsy памук, лен, опашката фейри, кустув калъфка, калъфка satii розова, възглавница, ли amaxing калъфка, възглавница жълт, Възглавница От Стиропор

Форма Площ
Стил Обикновена
Воспользуйся Кола
Вид На Модела Карикатура
Номер На Модела E0317
Техника Вязаный
търговска марка F&G
модел Пишеща машина
Материал Лен / Памук

Напишете отзив

2018 Мери Питър Пан Акварел Разтегателен Възглавница За Декорация На Дома Приказка Принцеса Герой, Героиня Калъфка Калъфка

2018 Мери Питър Пан Акварел Разтегателен Възглавница За Декорация На Дома Приказка Принцеса Герой, Героиня Калъфка Калъфка

Материал: Лен/Памук Размери на продукта: 45X45CM / 30X50CM Грижа За Измиване: 1 .максимална температура на пране на 40 градуса по Целзий. 2. липсата на белина. 3. дръж се да изсъхне на сенчесто място. 4. Не Химическо Чистене. Напомняне! 1.

Свързани продукти