10 бр. / лот Daith пиърсинг сребро черен син Дъга Титан неръждаема стомана затворници мъниста пръстен преграда пръстен на носа обръчи

Нов

9.59лв.

В наличност

*100% чисто нов апартаментен

*Висококачествен Материал За Защита На Околната Среда

*Конструкция:Плененное Пръстен От Мъниста

*Калибър:1.2 mm

*Вътрешен диаметър:10 мм

*Цвят : Черно,Сребристо,Синьо,Дъгата,Златни

*Опаковка: в торби Инвестиция и подарък кутия

* Тази партия включва: 2 броя за всеки цвят, общо: 10шт

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Как да платите: моля, вижте повече информация от помощния център www.ravda-dom.com връзката http://help.www.ravda-dom.com/payment_method.html или се свържете с нас директно

1)ние ще изпратим поръчка на 3 работни дни и по време на плащане, моля платете В време след като го поръчате.

2)ние кораб до световно въздушна поща на Китай , EMS и DHL.

3) пакет ще достигне по-голяма част от страните в рамките на 10 до 30 работни дни. ( За някои страни може да се нуждаят от повече време )

4)срока за доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 30 работни дни.

5) детайли ще пристигнат в рамките на 60 дни след доставката (Русия 90 дни, Бразилия 120 дни), така че, моля, не отваряйте спор преди доставка.Моля, свържете се с нас,ако данните не могат да дойдат в доставка, ние продлим доставка.

*12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти

*Дефектен продукт трябва да се иска и върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

*Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

*Ние ще ви върнем пълната сума печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Ние се начислява да ви осигури най-доброто обслужване на клиентите и качествени Продучтами.

При закупуване на нашия продукт купувачът се съгласява да се свържете с нас в случай на отрицателен опит, преди да оставят негативна или неутрална върха, за да ни даде възможност да реши проблема.Моля, пишете ни на четири" 5 звезди " положителни отзиви, Ако сте доволни от вашата стока при получаване.Ние с радост ще направим същото и за вас.

Етикети: дъга пръстен, hiragana, пръстен, италианско пръстен, бисерное цвете пръстен, профилни дейт, преграда Титановая, сърцето дайта, профилни титан, Даит

Цвят Черен,Сребрист,Син,Дъгата,Златни
Глоба или мода Модни модели
Форма\модел КРЪГ
Дизайн Плененное Пръстен От Мъниста
Номер На Модела SL-0704150
Тип На Метали неръждаема стомана
Много 10 бр (2 цвята на всеки размер)
Вътрешен диаметър 10мм
Стил Модерен
Калибър 1.2 mm/16 г
Вид На Бижута За Тяло Пръстени И Копчета В Носа
търговска марка Аэриноу
Материал НЯМА
Метален Материал неръждаема стомана
Тип Елемент Бижута За Тяло

Напишете отзив

10 бр. / лот Daith пиърсинг сребро черен син Дъга Титан неръждаема стомана затворници мъниста пръстен преграда пръстен на носа обръчи

10 бр. / лот Daith пиърсинг сребро черен син Дъга Титан неръждаема стомана затворници мъниста пръстен преграда пръстен на носа обръчи

*100% чисто нов апартаментен *Висококачествен Материал За Защита На Околната Среда *Конструкция:Плененное Пръстен От Мъниста *Калибър:1.2 mm *Вътрешен диаметър:10 мм *Цвят : Черно,Сребристо,Синьо,Дъгата,Златни *Опаковка:

Свързани продукти