JSM 300PCS matt black Brass Fishing Single Barrel обжимные ръкави за въдицата огъната тръба на жак риболовни уреди

Нов

11.41лв.

/ 16.53лв.

В наличност

Марка:JSHANMEI

Количество: 300шт

Вътрешен диаметър:1.3 мм, 1.5 мм, 1.9 мм, 2.2 мм, 2.5 мм, 2.8 мм, 3.1 мм, 3.3 мм, 4.2 мм

Материал: месинг с черен никел

Цвят: матово черен

Характеристика: коррозионностойкий материал може да бъде от полза за соленоводни и сладководни за ползване с тел, моно или други материали, ръководител на свободен от Заусенц, неабразивная довършителни много издръжлив, високо качество, от висок клас подгонянный

1.Срокът за доставка ще бъде удължен на 10~30 дни, ако пратката е все още не е доставено, ние ще ви върнем всички пари или отново ще ви изпрати нова стока.

2. Липсата на проследяване на информация.

Моля, следете си пакет за уеб сайт 17track след като пакетът бъде изпратен.Ако в 7-дневен срок информация за проследяване на все още липсва, моля, оставете ни съобщение възможно най-скоро.

3. грешните храни или грешно количество.

На етикета на опаковката, моля да ни показва снимки на етикета и продукти, ако нашата грешка, ние ще изпратим вас нови правилните продукти или ще възстановим частично парите в теб.За дължина на измерването може да има грешка в няколко милиметра.Това е позволено, моля, не обръщайте внимание.

4. доставка.

Всички пакети се доставят в рамките на 3 дни след потвърждаване на плащането, времето за доставка може да се забави заради празника, лоши метеорологични условия, обичаи или други условия, Ако намерите доставка необичайни, моля, свържете се с нас бързо.Благодарим ви за разбирането.

5. обратна връзка.

ние не можем да приемем никакви отрицателни коментари.Това не може да реши всички проблеми.Ние ще направим всичко възможно, за да обслужим всички, и ние не ги накараме да се чувстват разочаровани.моля, дайте ни Пет звезди и положителни отзиви.Обратната връзка е много важна за нас.

6. спор.

ние не се надяваме, че ще откриете спор.този спор не може да реши всички проблеми.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да го разреши за вас.Вашето удовлетворение е нашата най-великата сила.

Етикети: риболовни клещи pesca, рибарски кутии инструменти, Лодка PVC, фидер Риби, legalis 4000, малка прашката катапулт, риба за, garcia, стъкло с UV-смола, чанта daiwa

търговска марка JSHANMEI
Материал Месинг
Размер 1.4mm, 1.6mm, 1.9mm, 2.2mm, 2.5mm, 2.8mm, 3.1mm, 3.3mm, 4.2mm
Цвят Матиран Черен
Брой 300шт
Тип Съединител

Напишете отзив

JSM 300PCS matt black Brass Fishing Single Barrel обжимные ръкави за въдицата огъната тръба на жак риболовни уреди

JSM 300PCS matt black Brass Fishing Single Barrel обжимные ръкави за въдицата огъната тръба на жак риболовни уреди

Марка:JSHANMEI Количество: 300шт Вътрешен диаметър:1.3 мм, 1.5 мм, 1.9 мм, 2.2 мм, 2.5 мм, 2.8 мм, 3.1 мм, 3.3 мм, 4.2 мм Материал: месинг с черен никел Цвят: матово черен Характеристика: коррозионностойкий материал може да бъде от полза за

Свързани продукти