TX16 Bluetooth Audio Receiver Transmitter Apt-x HIFI Wireless Audio Adapte SPDIF оптични влакна за смартфони PC TV слушалки

Нов

25.76лв.

/ 28.63лв.

В наличност

Характеристика:

1. TX16 представлява Bluetooth предавател-приемник адаптер с оптични влакна и 3,5 мм. Той може да свържете две устройства едновременно.Когато той се използва като предавател, Bluetooth, може да прехвърляте музика от мобилен телефон, Walkman, телевизор, компютър и други устройства на вашия приемник, Bluetooth, стерео слушалки, Bluetooth, слушалка Bluetooth на други устройства безжично.

2. когато той се използва като приемник, може да се разглежда като Bluetooth стерео слушалки (само трябва да поставите тел слушалки интерфейс 3.5 мм) или да се свържете към динамиката.Усилвател на мощност се свързва чрез аудиолинию за изпълнението на безжична преносна Bluetooth и възпроизвеждане на аудиосигналов мобилни телефони или компютри.

3. Продукт разработен модул CSR4.1.Висок клас интегриран чип има характеристиките на идеалния консумация на качество на звука и ниска мощност.Той интегрира функция за пренос на звука на Bluetooth от един до два и е съвместим с всички електронни продукти на пазара.

4. това също решава проблема, че изход оптични запоителни малко е достъпен само за такива продукти, като игрална конзола XOBX-за PS4-smart TV.

Технически характеристики:

Bluetooth Версия: V 5.0

Чип, Bluetooth: КСО BC8670

Честотен обхват: 2.402 Ghz-2.480 Ghz

Протокол Bluetooth: RX: A2DP AVRCP; TX: A2DP

Режим на стартиране: подкрепа (свързване на два динамиката на Bluetooth слушалки или едновременно и използвайте кодек)

Режим за прием: подкрепа (от една до две функции, свързване на два мобилни телефона едновременно)

Кодек: Sort TX: 1. APT-X, 2. SBC, 3. APTX-LL, 4. FastStream RX: SBC

Внимание към APTX: кодек APT-X 48 khz е за предпочитане да се поддържа за една връзка (слушалки или говорители също трябва да се поддържа APT-X), кодек SBC автоматично ще преминат, ако той е свързан два пъти.

Батерия: 350mAh акумулаторна литиева батерия

Работна Температура: -10℃-55℃

Работно време: AUX: 15 часа SPDIF: 12 часа

Размери на продукта: 60*60*20 мм/2.36*2.36*0.78"

Забележка:

Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване.

Поради различния дисплея и различно осветление картината не може да се покаже действителния цвят на елемента.Благодарим ви за разбирането.

1 X Bluetooth Адаптер

1 X Кабел За Зареждане

1 X Оптичен Кабел

1 X Аудио Кабел

1 Х ръководство за потребителя 1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

Етикети: адаптер spdif bluetooth jack, bluetooth оптичен, PC, spdif, bluetooth към spdif, aptx spdif, bluedio bluetooth предавател, Bluetooth адаптер gsm, детайли tx16s, корпус tx16s, КПР оптичен предавател с bluetooth

Номер На Модела Bluetooth Предавател
Съдържание Аудио
Подкрепа С Висока Разделителна Способност НЯМА
Характеристика Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия 350mAh
Произход CN(произход)
Поддръжка на AAC No
Поддръжка На Карти Памет No
Пакет No
Документ НЯМА
Интерфейс Оптични влакна и 3.5 мм aux
Безжичен Тип Блютус
Стандарт Wi Fi НЯМА
Версия На Bluetooth V 5.0
Поддръжка на Apt-x ДА
Звукова Пътека Единична стая
търговска марка ALLOYSEED

Напишете отзив

TX16 Bluetooth Audio Receiver Transmitter Apt-x HIFI Wireless Audio Adapte SPDIF оптични влакна за смартфони PC TV слушалки

TX16 Bluetooth Audio Receiver Transmitter Apt-x HIFI Wireless Audio Adapte SPDIF оптични влакна за смартфони PC TV слушалки

Характеристика: 1. TX16 представлява Bluetooth предавател-приемник адаптер с оптични влакна и 3,5 мм. Той може да свържете две устройства едновременно.Когато той се използва като предавател, Bluetooth, може да прехвърляте музика от мобилен телефон,

Свързани продукти