Начална Маслонаполнительная Фуния Ловецът Изтичане На Нефт Funnel Kit Drip-Free За Harley Touring Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Нов

6.43лв.

/ 8.47лв.

В наличност

Характеристики На Продукта:

Начална Маслонаполнительная Фуния + Маслосборник Сливная Двигателят Е С Мазителна Фуния+Маслонаполнительная Фуния

Перфектна комбинация от първични Маслонаполнительной фуния и маслосборника водосточни маслената фуния ви позволява лесно премахване масло и да се добави масло за вашия мотоциклет по всяко време и на всяко място.

На първо място, избягвайте попадане на масла на двигател при отстраняване на маслен филтър.Фуния улавливателя масло измества под филтър и осигурява достъп за да оправят филтър с неговия притежател.

На второ място, този множество фуния позволява лесно да се добави масло в своята първоначална кухина.Фуния просто защелкивается в отвора на капака на дербито, за да се осигури попълването без помощта на ръцете на определени модели.

Удобна раздел ви позволява да поставите фуния в правилното положение с една ръка, а плоска форма на конус дава възможност за лесно попълване на гъста област без каша или разливи.

Thrid,това е многофункционална автоматична фуния отвор за вода на маслото на трансмисията, може да се използва широко за добавяне на вода или масло за вашия автомобил или мотоциклет.

Попълнете своята скоростна кутия и Картър без всякакво смущение.Тази фуния е с форма, позволяваща да се поберат в трудно достъпните места, и е предназначена за достъп дори и в най-трудно достъпните точки за достъп.

Конструкция срещу оригване осигурява плавен поток на маслото, както гладка оранжева пластмасова повърхност за лесно почистване след употреба.

Описание:

100% Чисто Нов

Материал: ABS пластмаса

Цвят: оранжев(както показва снимка)

Източване на маслото без елементарно

Hangtab за използване на pegboards

Удвоява като резервоарът фуния

Удължител удар и дренажна тръба – включена в комплекта за по-ниско фаринга

Съдържание на пакета:

Всички съвременни модели на Harley-Davidson Touring, Dyna, Softail, Sportster и всички модели с предно управление

Подходяща за повечето модели на Harley Honda, Kawasaki, Yamaha, KTM BMW, Ducati

Пакетът Включва:

1 Комплект Първична Маслонаполнительной Фуния + Маслосборник Сливная Двигателят Е С Мазителна Фуния+Маслонаполнительная Фуния (По Ваш Избор)

Съвети: може да има известна разлика в цвета между продукт и снимки, но не засяга използването.Трябва да ръчни измервания, може да се толеранс 2 см.

Съвети:

1. ние ще изпратим в рамките на 2 работен ден след компенсация.Проверка срок на доставката не се включва митническо оформяне, проверка и т.н..

2. вносни мита / данъци, които не са включени в цената на стоките.

Много благодарим за Вашия положителен отзив, зажгите 5-звездочную лампа:

Отстъпка / възнаграждение за втората си поръчка и изключително добро обслужване, моля положителна оценка и да го споделите с приятелите си!За Печеливша Ситуация!

Етикети: петата harley dyna, софтейл, harlley davidson резервни части, cmx300, Harley 883, Дина street Боб, дерби корица на harley hardware, Харлей Дейвидсън Спортстер, панаир на кафе-състезатели, gz150

Произход CN(произход)
Вид На Материала ABS-пластмаса
търговска марка Планина Трихту
Височина На Продукта 0cm
Марка Мотобайка Универсален
Широчина На Продукта 0cm
Дължина На Продукта 0cm
Тип Елемент Седалките И Декоративни Корнизи
Името На Модела Маслоналивная Фуния Сливная Двигателят Е С Мазителна Фуния Маслоналивная Фуния
Тегло Деталя 152g

Напишете отзив

Начална Маслонаполнительная Фуния Ловецът Изтичане На Нефт Funnel Kit Drip-Free За Harley Touring Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Начална Маслонаполнительная Фуния Ловецът Изтичане На Нефт Funnel Kit Drip-Free За Harley Touring Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Характеристики На Продукта: Начална Маслонаполнительная Фуния + Маслосборник Сливная Двигателят Е С Мазителна Фуния+Маслонаполнительная Фуния Перфектна комбинация от първични Маслонаполнительной фуния и маслосборника водосточни

Свързани продукти