60 бр тибетски сребърен кръст висулки, висулка 46x28mm #1655

Нов

17.46лв.

/ 20.79лв.

В наличност

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Материал: тибетски сребърен метал червен цинк (безоловен)

Количество:60 броя

Размер: 46x28mm 1 инч=25,4 мм

Тип:Търговия На Едро

Информация За Доставката

Доставка и предаване на такса за този елемент: безплатно(Въздушна поща,на 25-30 дни, за да пристигнат)

Ние често изпращаме поръчки в рамките на 24 часа след плащане.Ние водим по целия свят въздушна поща Хонг конг,това обикновено отнема 25-30 дни,но понякога може да се наложи около 35 дни, за да пристигнат.

ОБЩА ЦЕНА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА Е ПОВЕЧЕ ОТ $120 ,НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ИЗПРАТИМ ПО EMS ИЛИ DHL, КОИТО МОГАТ ДА ДОЙДАТ В РАМКИТЕ НА 7 ДНИ!БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ.МНОГО БЪРЗО!

Гаранция За Съвпадение

Вашето удовлетворение е наш приоритет.

Ако не сте доволни от покупката си, моля, съобщете ни за това.Ние ще направим всичко, което е по силите ни, за да направите това правилно за вас.Ако стоката има и въпроса за качеството, ние обменяем го за добро качество (ако има такъв), или ще ви възстановим парите.

Наслаждавайте Се На Пазаруване

КОМЕНТАРИ

АКО СТЕ ДОВОЛНИ ОТ ПРОДУКТИТЕ,АЗ ОЧАКВАМ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА МИ ОСТАВИТЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН КОМЕНТАР.АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ ИЛИ НЕ СТЕ ДОВОЛНИ ОТ ТЯХ,МОЛЯ,НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС, НИЕ ЩЕ ВИ ОТГОВОРИМ В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА.БЛАГОДАРИМ ви!

Етикети: висулка дива лисица, горловина верига, колие, Сребро проба 925, напречен подвижен плот, стилна висулка кръст, sd cross, бижута тибетски, Bf колие, верижна висулка

Стил Модерен
Форма\модел пресичат
Тип На Метали цинк сплав
Тип Суспензии пързалка
Тип Елемент Окачване
Пол ЖЕНИ
Номер На Модела #1655
Глоба или мода Модни модели
Материал Метални

Напишете отзив

60 бр тибетски сребърен кръст висулки, висулка 46x28mm #1655

60 бр тибетски сребърен кръст висулки, висулка 46x28mm #1655

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА Материал: тибетски сребърен метал червен цинк (безоловен) Количество:60 броя Размер: 46x28mm 1 инч=25,4 мм Тип:Търговия На Едро Информация За Доставката Доставка и предаване на такса за този елемент:

Свързани продукти