Домашен Двор, Градина Земя Копаят Дупки С Бормашина Инструмент Ферма Засаждане Свредел Копаят Спирала Бита

Нов

14.71лв.

/ 21.01лв.

В наличност

Домашен Двор, Градина Земя Копаят Дупки С Бормашина Инструмент Ферма Засаждане Свредел Копаят Спирала Бита

+ Следвайте ни, за да се насладите на изключителни скидочными цени!

Спецификация:

Чисто нов

Цвят: Черен

Диаметър: прибл. 40 мм-80mm

Дължина: прибл. 220мм-450мм

Характеристика:

Идеален растителен свредел за лалета, ириси, крушки, легла растения и посадъчен материал.

Бързо копае дупки на дълбочина до 7 см и ширина 1,75 инча, използвайки силата на вашия ръчно тренировки.

Използвайте всяка електрическа или безжични бормашини, която може да побере малко 3/8 инча.

Висока якост и твърдост.

Лекота на използване.

Издръжлив на употреба.

Пакет са включени:

1 x Шнековое тренировка

Плащане

1.ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Възстановяване на суми 1. Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.

2. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. 3. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне. 4. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. 5. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки. 6. Ако детайл неполноценн след 3 месеца, все още можете да му изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка. 7. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Етикети: lego earth пробийте, адитаменто тренировка за нокти, тренировка за заземяване на метални, q сондажни длето, бормашина toyota, тренировка за нокти ms, надига сондажни длето, корпус землеройного боракс, Забавна пързалка, шия лендярда

Дължина 220мм-450мм
Материал Карбид
Документ CE
Воспользуйся Друго
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Произход CN(произход)
Тип Спиральное Тренировка
Номер На Модела Сондажни Длето Землеройного Шнека
търговска марка fnicel

Напишете отзив

Домашен Двор, Градина Земя Копаят Дупки С Бормашина Инструмент Ферма Засаждане Свредел Копаят Спирала Бита

Домашен Двор, Градина Земя Копаят Дупки С Бормашина Инструмент Ферма Засаждане Свредел Копаят Спирала Бита

Домашен Двор, Градина Земя Копаят Дупки С Бормашина Инструмент Ферма Засаждане Свредел Копаят Спирала Бита + Следвайте ни, за да се насладите на изключителни скидочными цени! Спецификация: Чисто нов Цвят: Черен Диаметър:

Свързани продукти