Реколта Слънчева светлина градина преносим пламъкът на фенер слънчеви висящи осветителни тела за външно пътя задния двор пейзаж украса осветление

Нов

26.76лв.

/ 38.23лв.

В наличност

Слънчева енергия

Слънчев фенер с голяма размерной слънчев панел, отгоре се захранва от слънчева енергия, екологично чист и икономичен, което също е лесен за инсталиране, без никакви ограничения кабел по време на процеса на инсталиране.Светлината може автоматично да се включи в тъмното и се управлява с ръчен превключвател.

Метален материал

Слънчев фенера е изработен от висококачествено желязо на материала, твърди, износостойкого и трайни, има дълъг срок на служба и висококачествена метална текстура, добре украшающей вашата градина.

Лампион от матово стъкло

Слънчев фенер отличава в своя чувствительном абажуре матированного стъкло, което може да се изгради представа за Ноче, добавляющ много забавно и декорация на сверлильная нощ, ефектен и интересен.

Водоустойчив

Слънчевата светлина е водоустойчива функция IP55, не се страхува от нормалното дъждовния ден или проблеми пръски вода, идеален за употреба на открито, практичен и удобен.

Сфера на приложение

Слънчев фенер разработен със сгъваема дръжка отгоре, удобен за носене на ръка или висящи по клоните и стените, широко, подходящи за градина, двор, двор, тапети, тераси и така нататък.

Тип: слънчев фенер пламък метал

Материал: метал+стъкло

Вид: Птица / Пеперуда / Водно Конче

Източник на светлина: LED

Водоустойчив: IP65

Изпратил време:6-8h

Работно време:8-10h

1) www.ravda-dom.com поддържа дебитни карти Visa, Boleto, MasterCard, Maestro, Western Union, Webmoney, QIWI и банкови преводи.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

3) Ако все още не можете да се подписват веднага след завършването на аукциона, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.

1) глобалната спедиция. (с изключение на някои страни и APO / FPO)

2) След потвърждаване на плащането поръчка ще бъде обработена навреме. (Добавете в количката за пазаруване или списък с желания, ние да дадем приоритет на транспортиране.)

3) в съответствие с политиката Поща на Русия, руските купувачи трябва да се посочи пълното си име.

4) ние изпращаме стоки е само за подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. (Забележка: Моля, да потвърдите адреса си, преди пускането на поръчката.Ние не можем да променим адрес, след като стоката бъде изпратена.)

5) доставка на повечето страни обикновено отнема от 15 до 60 дни.

6) Ако не сте получили стоката в рамките на 60 дни след датата на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим стока и ще ви отговорим възможно най-скоро.

7) време на транспортиране в празнични дни (Коледа, Лунна Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, задръжте за 5-10 дни.

Етикети: настолна лампа ретро, лампа луксозна маса, керосин лампа, клиенти камък, класически бюро с лампа, нощна лампа, пожарникар фенер, безплатна доставка за настолна лампа в спалнята, античен маса с лампа, лампа пожар Led

Източник На Захранване Слънчев
Произход CN(произход)
Дали Диммируемым No
търговска марка BUYBAY
Документ ce
Източник На Светлина Led лампи
Това Е Лампа Са Включени ДА
Тип Слънчеви Панели NI-MH
Базов Тип НЯМА
Размер 5M
Номер На Модела Слънчевата подвесная лампа
Стил Вила
Напрежение 3.7V
Ниво На Защита IP65
Гаранция 2 години
Материал На Корпуса Желязо
Използването на Празник
Характеристики Слънчев Огнен Фенер

Напишете отзив

Реколта Слънчева светлина градина преносим пламъкът на фенер слънчеви висящи осветителни тела за външно пътя задния двор пейзаж украса осветление

Реколта Слънчева светлина градина преносим пламъкът на фенер слънчеви висящи осветителни тела за външно пътя задния двор пейзаж украса осветление

Слънчева енергия Слънчев фенер с голяма размерной слънчев панел, отгоре се захранва от слънчева енергия, екологично чист и икономичен, което също е лесен за инсталиране, без никакви ограничения кабел по време на процеса на инсталиране.Светлината

Свързани продукти