1 парче черен цвят алуминий анодирующий свързващ корпуса корпус за електроника пластмасов проект кутия 150 мм

Нов

19.20лв.

В наличност

Други потребителски услуги:

1. дължина 2,Цвят 3,изплакване 4,прахово 5,почищенная четка алуминиево фолио 6,изрязани дупки, 7,гравиране на лазер 8,етикет ПВК 9,акрилни списък размер на плочата на 3 основни вида на всеки размер е на разположение , моля да се чувства свободен да се свържете с нас ако имате нужда .

Доставка

1. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.

2. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Това обикновено отнема 7-20 работни дни за пристигането на въздушна поща и отнема 3-10 работни дни експресна поща.

4. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

5. ние ще обявим по-ниска фактура за купувача ясно.когато купувачът има заявка за реклама, моля, обърнете внимание на PLS поръчка. благодаря

Правила за връщане

Само личност продукт ще бъде предложен обмена.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

1. Моля, потвърдете получаването на продукта, след като сте ги получили.

2. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

3. моля, дайте ни положителна оценка.

Благодаря за отделеното време!Добре дошли на гостите отново!

Етикети: алуминиев корпус аудио системи, алуминиева кутия за 150мм, корпус спирачки алуминиеви, алуминиева кутия 160мм, алуминиева кутия на проекта 150мм, алуминиев корпус, проект алуминиеви кутии, алуминиева кутия 115мм, алуминиев корпус на кутията, корпус от алуминиева дограма

Номер На Модела АК-с-С50

Напишете отзив

1 парче черен цвят алуминий анодирующий свързващ корпуса корпус за електроника пластмасов проект кутия 150 мм

1 парче черен цвят алуминий анодирующий свързващ корпуса корпус за електроника пластмасов проект кутия 150 мм

Други потребителски услуги: 1. дължина 2,Цвят 3,изплакване 4,прахово 5,почищенная четка алуминиево фолио 6,изрязани дупки, 7,гравиране на лазер 8,етикет ПВК 9,акрилни списък размер на плочата на 3 основни вида на всеки размер е на разположение

Свързани продукти