Направи си САМ Тремоло ефект педал все комплект с ключа 3PDT и Hammond 1590B TR-1 True Bypass Безплатна доставка

Нов

43.69лв.

В наличност

Направете своя собствена педала на Тремоло ефект е толкова лесно (с 1590B)

Описание:

1.печатна платка Tremolo, предназначени за перфектно разположение в рамките на корпуса, 1590B.

2.нашата инструкция е на PBC клонинг.Това е много лесно да се съберат.Всяка част е с номер мач,просто трябва да заемат своето място в съответствие с номер

3.Този набор от Тремоло включва :(1) готов за запояване платката (2)всички необходими компоненти за изработката на този набор от тремоло.

Доставка и товаро-разтоварни дейности

1.Всички детайли ще бъдат потопени от Шанхай, Китай за световно.Нашият стандартен начин на доставка-от Поща на Китай препоръчана въздушна поща.Участник в търга носи отговорност за всякакви митнически такси и всички загуби, дефекти, неполученные.Можем също така да се осигури проследяване на номер детайли ще бъдат потопени в рамките на 1-3 работни дни, след като компенсация ще получи и подтвержена за друга компенсация.

2.ако платите за застраховка на доставка, купувачът винаги ще бъде уведомен с отслеживающим номер, когато стоката ще бъде изпратена.

3.обикновено вашият парцел може да се стигне чрез 7-25 работни дни.

4. различните региони: САЩ, CA, Великобритания, АС&NZ 10 до 25 работни дни Европа (надявам Италия) & Азия 15 до 30 работни дни, Италия , Южна Америка & останалата част от света 15 до 45 работни дни в редки случаи, той може да вземе по-дълго, дължащи се на забавяне на митническата украшения или по време на празниците.

5.комбинирана доставка на по-ниски цени не е на разположение.

6.Ако искате, други начини на доставка са на разположение срещу допълнително заплащане, моля, пишете Ми на вашата заявка.

Правила за връщане

1.ние бяхме в състояние да предложи на връщане, и искане за връщане на разположение само заявки в рамките на една седмица след получаване на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият.

2.Ние предлагаме 100% възстановяване, ако продуктът е счупен преди датата на пристигане, всичко, което трябва да направите е да ни изпратите ясни снимки, за да покаже, че той е счупен.Дефектная ситуацията трябва да бъде забелязана в рамките на 7 дни след доставката.

3.моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка от мен, ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема, дори и да ви предложим пълно възстановяване на парите.

Обратна връзка : Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката (подробни оценки продавача) в www.ravda-dom.com с "идеални 5 звезди" и " оставете ни положителна оценка.Нашата система автоматично ще направи същото за вас.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, просто оставяйки отрицателно или неутрално мнение не може да реши проблема

Етикети: jfet транзистор, полетна педали, лят корпус под налягане, педала на корпуса, 3pdt, Ровин, скоростна hammond 1590g, педал сам kit, черно Ускоряваща, слушалки ie800

Тип Тремоло
търговска марка ландтон
Цвят Армейски Зелен
Произход CN(произход)
Номер На Модела Т-1
Размери 1590B

Напишете отзив

Направи си САМ Тремоло ефект педал все комплект с ключа 3PDT и Hammond 1590B TR-1 True Bypass Безплатна доставка

Направи си САМ Тремоло ефект педал все комплект с ключа 3PDT и Hammond 1590B TR-1 True Bypass Безплатна доставка

Направете своя собствена педала на Тремоло ефект е толкова лесно (с 1590B) Описание: 1.печатна платка Tremolo, предназначени за перфектно разположение в рамките на корпуса, 1590B. 2.нашата инструкция е на PBC клонинг.Това е много лесно

Свързани продукти