Мотоциклети мигачи за kawasaki Z750 Z800 на предното стъкло zephyr 750 zx10r 2016 636 Clignotant Moto LED Intermitentes Piscas

Нов

16.75лв.

/ 27.92лв.

В наличност

спешно:

Нашите продукти се продават добре на платформата на Amazon, както и на обратната връзка е добра.В същото време има добри отзиви и от други магазини www.ravda-dom.com.

Декодер

Здравей приятел, благодарим за вашата поръчка,има нещо, което трябва да знаете.

Led светлини-това е тенденция.Led светлини са енергоспестяващи, маломощными, высокоинтенсивными и концентриран, че е популярен фокус настоящите модифицирани светлини.

Въпреки това, след промяна на led светлините, една от най-големите проблеми е, че задвижваща на компютъра ще се покаже грешка; това е нещо, което трябва да бъде декодировано.Защото силата на светлината Led малък, инсталирана силата първоначално светлина не се постига, и свидетелство за управление на компютър ще покаже недостатък.

Декодер led фарове моя магазин.Ефективно предотвратяване на такива проблеми.

След многократни опити за изпитание, може ефектно да се предотврати сигнал на завоя Led проблескивает твърде бързо, насочвайки компютър показва недостатъците и подобие.Подходящ за всички модели.

спешно:

Нашите продукти се продават добре на платформата на Amazon, както и на обратната връзка е много добра.В същото време има добри отзиви и от други магазини www.ravda-dom.com.

Характеристики:

1,направен от здрава мивки пластмаса ABS е много дебела ,материал метал анти -- оксидации,и гъвкава гумена дръжка, за да убеждаться че тя е водоустойчива и противоударна, стабилизиран и е трайна да бъде използвана в свободния състояние на времето .

2, гнутая и гъвкава гумена дръжка, за да провент увреждане от разваляне .

3, Малък е, лек, лесен за инсталиране.

4, висока ефективност, малопотертый, прием на ниска мощност, за да достигне традиционните електрически крушки същата светящая яркост.

5, годни за всички мотоциклети, които с болтове инсталация диаметър 10 мм.

6, водата Fllowing осветяват пътя reat g украса на вашия мотоциклет , подходящ За много модели на кораба, като за Honda,Suzuki ,Kawasaki,Yamaha , KTM,Aprilia,за Ducati ,Sccotor, за мотокрос и др.

7, черен проводник на отрицателна, червен кабел за положително.

Пакет са включени:

2/4 бр. x универсални 12 v мотоциклетни мигачи

Или

2/4 бр. x универсални 12 v мотоциклетни мигачи с вградения

>>> Съвети

Търговия на едро и капка корабоплаването са добре дошли.

За търговия на едро,ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която ще отнеме само 3-7 дни, за да пристигнат.

За дропшиппинга бихме могли да изпрати стоката на вашите клиенти директно и не оставят информация за нас,ако вие го пожелаете.

Как могат да се проследят моя колет?

Можете да следите своята парцел на следния уеб сайт с помощта на своя трекинг number:17track.net/en (копирано в браузър, за да отворите)

Етикети: z750, kawasaki z1000, honda moto force, kawasaki zx10r, kawasaki zephyr 550, kawasaki z750, вождът на индианците, z800, z900, kawasaki moto носете

Напрежение DC/12V
Тип 5 Мотоциклет мигалка мигалка мигалка
Тип 4 Завъртане на лампа скутер
Вид На Материала ABS пластмаса и гума
Името На Модела XHD-005
Съдържание на пакета 1 Всички модели мотоциклети с диаметър на винт конец 10 мм
Тегло Деталя 0.11kg
Марка Мотобайка Дукати
Тип 2 clignotant moto led
търговска марка LUSHQ
Тип 3 Led въртящи се светлини
Височина На Продукта 4.8inch
Тип 1 Мотоциклетни Мигачи Кехлибар Показатели
Дължина На Продукта 4.8inch
Код На Продукта ZXDALL20191216-1769
Широчина На Продукта 1.4inch
Съдържание на пакета 2 Универсален за Honda, Kawasaki, yamaha, Ducati ...

Напишете отзив

Мотоциклети мигачи за kawasaki Z750 Z800 на предното стъкло zephyr 750 zx10r 2016 636 Clignotant Moto LED Intermitentes Piscas

Мотоциклети мигачи за kawasaki Z750 Z800 на предното стъкло zephyr 750 zx10r 2016 636 Clignotant Moto LED Intermitentes Piscas

спешно: Нашите продукти се продават добре на платформата на Amazon, както и на обратната връзка е добра.В същото време има добри отзиви и от други магазини www.ravda-dom.com. Декодер Здравей приятел, благодарим за вашата поръчка,има нещо,

Свързани продукти