Кулинарен Престилка за мъже, жени регулируеми копчета, 2 джоба работно облекло табард престилка фурна, кафе престилка кухненски принадлежности за дома

Нов

27.72лв.

/ 38.50лв.

В наличност

Описание на продукта

100% чисто нов и високо качество

Цвят: като на изложба на изображението

Материал: Памук

Размер: един размер

Дължина: 73 см/28,74 инча

Подходяща талия: под 115 см / 45.28 инча

Пол: Унисекс

Номер: UC0216

Характеристики:

6 джобове отпред.

2 копчета са регламентирани монтиране от двете страни.

Широко се използва в кафенето, общепите, книжарница и дома.

Пакетът включва: табард престилка *1бр

Внимание:

Как по-различни цветове, различни компютри, цвят самото елемент може леко да се различават от изображението по-горе, благодаря ви за вашето разбиране.

Изложба На Изображения

Плащането има много начини за плащане, са на разположение на www.ravda-dom.com, като Alipay, кредитни карти,банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.

За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде освободен ни, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.Доставката на нашите стоки са много адекватни, моля, бъдете сигурни за закупуване, ние бързо ще се изпращат.

1.заради политиката, моля, дайте ни вашето пълно име, ако сте в Русия.Благодаря Ви за съдействието.

2.Стоката ще бъде доставена в рамките на 2-5 работни дни от датата на получаване на плащането.

3. Ако сделката се извършва през официални празници Хонг конг и Китай, че е време за обработка ще бъде отложено.Моля, разберете.

4.Ако не сте получили стоката в рамките на 45 дни, моля, позволете ни е от 3 до 5 работни дни за проверка на доставени пакети, преди да ви издадем на връщане.Благодаря връщането политика ако детайл дефект когато стигнете до него или не удовлетворяетесь с него, тогава моля возвратите си в рамките на 5 дни, за замяна или за пари обратно.

Но предмети трябва да бъдат върнати в заводское състояние.

Моля, свържете се с нас предварително и проверете обратен адрес, преди да се върне на него.Обратната връзка се надяваме, че ще можете да ни даде по-добра обратна връзка!Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес.

Искрено ви да оставите положителен отзив 5-звезден подробен рейтинг за продавача за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Това ще ви отнеме само минута.Благодаря Ви за подкрепата!

Етикети: цвете кухненска престилка жени, Нисан Ванетт, кухненска престилка, дисплей за xiaomi mi max оригинал, престилка с кухненски мъжки, престилка за кухненски мъже, работно облекло обичайната мъжки, 3 престилка детски, кухненски инструмент, престилки с логото на

Воспользуйся Чисто
Номер На Модела UC0216
Материал Памук
Тип Друго
Класификация Престилка Без Ръкави
Произход CN(произход)
Стил Кратък

Напишете отзив

Кулинарен Престилка за мъже, жени регулируеми копчета, 2 джоба работно облекло табард престилка фурна, кафе престилка кухненски принадлежности за дома

Кулинарен Престилка за мъже, жени регулируеми копчета, 2 джоба работно облекло табард престилка фурна, кафе престилка кухненски принадлежности за дома

Описание на продукта 100% чисто нов и високо качество Цвят: като на изложба на изображението Материал: Памук Размер: един размер Дължина: 73 см/28,74 инча Подходяща талия: под 115 см / 45.28 инча Пол: Унисекс Номер:

Свързани продукти