26 цвята смешно престилка Секси кухня вечеря партия печене за Коледа жена мускулите мъж Delantales барбекю карикатура Delantal Cocina

Нов

4.94лв.

/ 8.98лв.

В наличност

-Удобен, моющийся и издръжлив, може да се използва многократно-мода съпруги и отношение-добър помощник в кухнята-материал: висококачествен полиестер -размер: около 54 см(в) * 72 cm(W) ръчно измерване: 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Доставка: Доставка И Предаване На

·Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще го доставим до вашия адрес на излизане, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.

·Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

·Данни ще бъдат потопени въздушна поща стълб кит обикновена;Thre никоя проследяване на информация,но тя сигурно като регистриран post.it обикновено това отнема около 15-60 дни в САЩ, Европа и други места по света.

·Продукти, които да закупите на обща стойност над $7,ние ще ви изпратим с препоръчано писмо или по електронна поща, това ще отнеме 15-60 работни дни.

·Подробности за които можете да закупите общата сума над $200, искаме да го EMS или DHL или FEDEX или UPS или TNT или EMS, то ще станат много по-бързи.Ако искате да изберете своя собствена линия на доставка, моля, свържете се с нас.

·Ако искате да следите информация За всяко време,моля добросердечно изберете регистриран стълб.метод Перевозкы на пратката обработка Перевозкы на пратката пристига време на държава нормална Въздушна поща 15-60 дни Global връщане: всички наши подробности тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ние сме 100% гаранция за удовлетворение на всички наши клиенти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Ние ще ви изпратим още един безплатно или ще ви възстановим обратно парите.Обслужването на клиентите е много важно за нас.Обратна връзка: Ако сте доволни от нашето обслужване и продукт, ние очакваме положителна обратна връзка и 5 звезди подробен рейтинг за продавача, ние ще направим същото и за вас.Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашите продукт и услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да напусне другата обратна връзка ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодарим ви!Насладете се на пазаруването тук!Топли съвети: 1)цвят ще бъде доставена в случаен ред 2)Ако искате да си купите голямо количество, моля свържете се с доставчиците. 3) моля,опитайте се да предоставя възможно най-подробна информация за адреси,като пощенски код, домашен телефон и мобилен телефон. 4)тъй като разликата между различните монитори,изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. 5)Ако клиент на Руската Федерация, pls, доставя ни вашето пълно име, това все още може би не сте могли да получите стоките благодаря серия!!!

Етикети: секси престилка за тяло, кухненско обзавеждане, цвете кухненска престилка жени, Нисан Ванетт, уретановый непромокаема престилка, лого ленено престилка, кухненска престилка, барбекю, престилка за кухненски мъже, кухненски инструмент

Характеристики 2 Талия
Стил Карикатура
Тип Лигавник
Произход CN(произход)
Брой 1 бр. регулируеми престилка
Цвят Вижте снимки
Използването на 5 Престилки за жените и мъжете
Воспользуйся Чисто
Характеристики 1 Виси на врата
Класификация Престилка Без Ръкави
Ръчно измерване 1-3см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.
Дропшиппинг Разположение
Материал Polyester
Използването на 4 Подложка За Печене
Използването на 2 кухненски готвач престилка сервитьор главен готвач
Номер На Модела Кухненска Престилка
Използване на 1 Барбекю delantal cocina
Използването на 3 Кафе-сладкарница реклама на магазини сервитьор
Размер 72*54cm

Напишете отзив

26 цвята смешно престилка Секси кухня вечеря партия печене за Коледа жена мускулите мъж Delantales барбекю карикатура Delantal Cocina

26 цвята смешно престилка Секси кухня вечеря партия печене за Коледа жена мускулите мъж Delantales барбекю карикатура Delantal Cocina

-Удобен, моющийся и издръжлив, може да се използва многократно-мода съпруги и отношение-добър помощник в кухнята-материал: висококачествен полиестер -размер: около 54 см(в) * 72 cm(W) ръчно измерване: 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване. Доставка:

Свързани продукти