10*14 мм AA Grade Green Top натурален Малахитово камък мъниста Braclete

Нов

36.92лв.

/ 38.85лв.

В наличност

Описание На Бижута

Вид камък : Естествен зелен малахит хризоколла участък гривна диаметър : 10*14 мм Дължина:8"(гривна е известно разтягане) форма: кръгла

Моля имайте предвид, преди да закупят

Моите принципи няма да вземе неутрална или отрицателна обратна връзка,не вземат обратна връзка с ниски баллом!ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен предварително, ние ще се опитаме да ви помогне и да ви даде удовлетворенное решение!За добри бизнес отношения, моля, дайте ми остави положителна оценка от 5 звезди!

Ако нападателят ни е оставил ниска или отрицателна обратна връзка,нашият id ще бъде уведомен Азия Jewelry Асоциация, съвместно с други доставчици на бижута черен списък, завинаги забрана за покупка на стоки на нашия магазин!

Международен Транспорт

Безплатна доставка чрез E-Packet / China post air mail Delivery с отслеживающим номер, отнема около 10-20 работни дни.

Освен това, все още имаме един много по-бърз начин за доставка, която обикновено отнема само 5-8 работни дни за пристигането си.Но на допълнителни такси за доставка трябва да се изплати на купувачите.Ако имате нужда от по-бърз начин на доставка, моля пишете ни, след като сте поръчали стоката, и ние ще изберем за вас най-бърз начин.

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата крайна цел!

Моля чувствайте свободни да се свържете ние по всяко време, ако имате някакви въпроси.Ако сте доволни от нашите услуги и стоки, моля, дайте подробности за сделката и го оставете на нас положителна оценка и 5 звезди.

Ние ще направим същото и за вас.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, просто оставяйки отрицателно или неутрално мнение не може да реши всеки проблем.

Свържете се с нас

Ние се грижим за нашите уважаеми покупателях, ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ще бъдат много щастливи да ви помогнат.

Ние се опитваме всячески да отговарят на вашите имейли възможно най-скоро, но поради големия обем на ежедневните входящи писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите имейли незабавно.моля, позволете ни да отговорим в рамките на 24 работни часа.

Правила за връщане

Всички рекламации се приемат в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Възстановяването се извършва въз основа на закупения от цените, без отчитане на разходите за доставка и обработка.

Етикети: браклет човек, malachit, Бангл, гривна coupl, гривна, камък хризоколла, малахитово камък, жена braclet, гривна за жени, ключов ремък

Материал Полускъпоценни камъни
Тип Елемент Гривни
Пол ЖЕНИ
Глоба или мода Модни модели
Вид На Гривни Гривни От Направления
Произход CN(произход)
Тип На Метали НЯМА

Напишете отзив

10*14 мм AA Grade Green Top натурален Малахитово камък мъниста Braclete

10*14 мм AA Grade Green Top натурален Малахитово камък мъниста Braclete

Описание На Бижута Вид камък : Естествен зелен малахит хризоколла участък гривна диаметър : 10*14 мм Дължина:8 (гривна е известно разтягане) форма: кръгла Моля имайте предвид, преди да закупят Моите принципи няма да вземе неутрална

Свързани продукти